Wednesday, February 03, 2010

Tijgerbalsem

Ik zat zo te denken dat onze vakantie bestemming best wel heel bijzonder is. Nepal. En dat voor Chinees Nieuwjaar. Het jaar van de tijger! En we gaan daar dan naar de Bengaalse Tijger kijken, althans we hopen er eentje te kunnen spotten.

Maar mochten de tijgers nou verstoppertje spelen dan hebben we altijd deze tijgers nog! Zeg maar als balsem tegen de wonden. Hahaha. Sorry hoor. Ik vind het zelf een leuke woordspeling!

Prachtige tijgers helemaal gemaakt van bloemen en om precies te zijn van crysanten!


Van het weekend ben ik met Chiel ook naar de flowermarket geweest in Mongkok en daar waren de voorbereidingen voor het Nieuwe jaar volop aan de gang.

Sinaasappelboompjes, orchidee├źn, gele pompoentjes, bloesem, het was er allemaal weer. En het zag er allemaal prachtig uit en de geur over de markt was zalig! En alles wordt met zorg uitgezocht. door jong en oud!


Het mannetje die 'thousand year old eggs' verkoopt was er ook weer.Eeen daarna liepen we naar Langham Place voor een kopje koffie. En als vanouds waren daar weer prachtige plekken neergezet om de jaarlijkse foto's te kunnen maken.

En echt niemand zit ermee om uitgebreid met de hele familie of in je eentje op de foto te gaan. Gaaf!

1 comment:

Lody said...

Ach wat ziet dat er weer gezellig uit. En hoeveel nachtjes slapen nog voor Nepal?????

dikke kus,

Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails