Wednesday, April 03, 2013

Jarig!Op 1 april was het feest. Ik was jarig en voor het eerst sinds lange tijd was ik in NL op dat tijdstip. Super gezellig dus en heel bijzonder om dat weer eens met de kinderen en familie te kunnen vieren. Ik kreeg bezoek van Simone en Ron, Lody, Yvon en Mari, Remy Rachida en Leena en natuurlijk Linn en Ben en Selena. Helemaal leuk!


Remy, Rachida en Leena zijn een nachtje blijven slapen, zelfs een tweede nachtje er aan vast geplakt, en morgen breng ik ze weer naar huis terug.


De hele dag door loop ik met die kleine door het huis. Zalig. Ze slaapt de hele dag door, piept even als ze honger heeft, drinkt een flesje en slaapt dan weer door. Vanmorgen werd de hele familie, die gezellig logeerden op de zolderkamer, pas om half 11 wakker!!  Of het ook een zoet kindje is zeg!


En nu zitten ze allemaal rond de tv, voetballen te kijken. Lekker hoor.


Trouwens met Chiel gaat het heel erg goed. Hij krijgt meer balans! Hij loopt de trap op en af, wel met een brace maar dat is meer voor de veiligheid. En hij zit hier ook weer op een hometrainer. Deze hometrainer is al een oudje en daardoor fietst hij stroever, maar voor Chiel is dat ideaal. Hij kan echt zijn ei kwijt. Elke morgen gaat hij een uurtje fietsen en tegenwoordig hoef ik zijn voet niet meer vast te zetten. Ook kan hij nu beginnen met links! Ook iets wat nooit lukte. Dus het gaat erg goed!


Op 8 april gaan we samen naar de St.Maartenskliniek in Nijmegen. Chiel heeft een afspraak gemaakt om eens te kunnen praten in het Nederlands met een specialist. Hij kijkt daar erg naar uit. En schijnbaar de dokter ook want hij heeft een afspraak die 3 uur lang zal duren. Ben erg benieuwd!

3 comments:

Mickey said...

Wat gezellig allemaal! Heerlijk kindje, heerlijke verjaardag en super dat chiel zo goed gaat. Lijkt me heel fijn voor jullie om ook hier eens met een specialist te praten. In het Nederlands en misschien heeft hij nog wel weer andere goede ideeen. Ben benieuwd. Heel dikke X!

Simone said...

Was zeker gezellig.... en lekker dat je nog een extra van die lieve schat hebt mogen genieten...zijn in de oude foto's gedoken en als het goed is heb je er een paar ontvangen.... voor Remy.... Dikke kus voor allemaal xxx

Arlene said...

Wat een heerlijke verjaardag heb je gehad en fijn dat je Leena zo veel hebt kunnen zien en knuffelen!
Wat een goed plan van Chiel om hier bij de Maartenskliniek eens over zijn situatie te gaan praten,ze staan daar heel goed bekend.Ik vind Leena toch veel op Remy lijken als baby!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails