Saturday, June 15, 2013

Visite!

Sorry voor de radiostilte op het blog. Zonder extra dingen heb ik het tegenwoordig al druk maar nu er bezoek is uit Vancouver, heb ik weinig tijd over om een blogje te schrijven.

Mickey is aangekomen op maandagmiddag en 's avonds hebben we elkaar weer in de armen kunnen sluiten! Alsof ze nooit is weg geweest! Raar is dat toch. Je ziet elkaar tijden niet en als je elkaar weer ziet is er niets veranderd.

De gewone dingen liepen natuurlijk gewoon door. 4 Keer per week naar het ziekenhuis, de was, de afwas, koken, boodschappen doen en dan in de vrije periode's met Mickey op stap. Zo gezellig! Ze zit hier in een hotel om de hoek dus lekker dicht bij.

We zijn uit eten geweest met Mickey, Jos, Jesse en Mabel. Naar Annie natuurlijk waar de heren keurig hun best hebben gedaan om de maaltijd niet binnen 10 minuten achter de kiezen te hebben. En we hebben thuis aan de pasta gezeten en Mickey heeft een appeltaartje gebakken voor erbij. Heerlijk. En gezellig!

En Mickey en ik hebben ons heerlijk laten verwennen in de spa in het Langham Hotel. Zalig. En voor Mickey gelijk een stap vooruit om niet in de jetlag te belanden.

We zijn ook naar de markt geweest achter Shanghai street. Heerlijk tussen de lokalen lopen en groenten kopen voor bijna niets bij de kleine kraampjes.

Ook heeft Mickey zich uitgeleefd in de bak-en kook winkeltjes op Shanghai street. Die straat is ook echt het nirvana als je van bakken en braden houdt! Alles, maar dan ook alles is daar te koop en voor een fractie van het geld wat je in NL of in Canada kwijt zou zijn.We hebben samen gelucht bij de Chinees en bij de Sushi tentjes. Aan de koffie gezeten voor het raam waar de regen tegen aan beukte en zoals gisteravond lekker een filmpje gekeken bij ons op de bank.


En het uitpakken van die enorme grote sporttas van Mickey waar allemaal lekkere dingen inzaten! Mickey en Simone hebben ons enorm verwend met kaas, brood en mergpijpjes! Simone nog ontzettend bedankt! En de negerzoenen hebben zich goed gehouden in de koffer! XXX

En bij de fysio mocht ik gisteren actief meehelpen! Chiel liep op de lokomat en normaal gesproken houdt hij zich vast aan de beugels. Dit keer wilde de therapeut dat Chiel de beugels los liet en zich vasthield aan de 2 stokken die ik moest vasthouden voor hem. De peut deed het eerst even voor natuurlijk. We moeten zijn hersenen trainen om weer 'normaal' te lopen. Zijn hersenen zijn vergeten om b.v. met je armen te zwaaien als je loopt.


En qua balans is Chiel echt enorm vooruit gegaan. was de balans bij de eerste assessment 14 en bij de tweede 16, nu staat hij op 56! Goed he! De kracht in zijn linker been en bil is nog niet veel maar er is wel duidelijk te zien dat het vooruit gaat. Hij kan zijn linker been zomaar optillen! Het gaat echt steeds beter!

Dit weekend was het plan om te bbq-en. De temperatuur is zalig. 25 graden. Maar die regen...sinds gisteren nonstop regen...bah.2 comments:

Arlene said...

Fijn dat er hoe dan ook vooruitgang te bemerken is Chiel!!
Geniet maar lekker van het bezoek van Mickey en die regen?Ach jullie hebben het er in elk geval warm bij!

Anonymous said...

dat zijn goede berichten Chiel
ook hier in Frankrijk (vakantie) kijken we steeds op jullie blog.
hopen dat de vooruitgang zo doorgaat

Jan en Jantina vanuit zonnig warm Frankrijk


Linkwithin

Related Posts with Thumbnails