Tuesday, June 21, 2005

foutje!

De kids komen natuurlijk de 22 juni aan en niet de 23 juni! Ik was een beetje in de bonen.

Ik hoop alleen dat ze morgen op tijd aankomen in Hongkong. Vandaag is er weer een amber-warning afgegeven. Het weer werkt niet echt mee.
Vanmorgen zag ik op het nieuws dat alle vluchten vanuit Hongkong uitgesteld zijn tot nader orde! Het onweert, regent als een gek en het waait hard. Dat hebben wij weer!
Maar goed, het is hier nu 10.30 am, dus over 6 uur stappen ze samen op de trein richting Schiphol en ze gaan de lucht in om 16.25. We hebben dus nog even om een anti-regendans uit te voeren, alle tempels te bezoeken en bossen wierook af te steken!

2 comments:

Anonymous said...

Hi luitjes,

Fingers Crossed!!
Ik duim mee!

Monique

Anonymous said...

We hopen voor jullie dat alles goed gaat!!! Maar what the heck is een 'amber-warning'?? Suren wel wat droogte en zonneschijn mee in gedachten, gaat geheid werken hoor!! Het wordt hier morgen n.l. een graadje of 30 met ietsiepietsie wind. Ben vandaag op 't strand geweest. Heb jij weleens een verbrande pinda gezien.... Nou ik wel, zie d'r telkens als ik langs de spiegel loop. Was waanzinnig lekker in Noordwijk, niet te warm, maar lekker, een heerlijk windje en ja dan gaat 't snel. Lijk verdorie wel een wasbeer met zonnebril op. Nou ja ben ik alvast lekker voorgebruind voor als we naar Spanje gaan over 31/2 week. Lekker kamperen. Nou voor die tijd mail ik nog wel en keertje of zo.Heel heel veel plezier met de kids en Arlene en geniet er maar buitensporig van. Hele dikke smakkerd van ons allemaal uit Leiderdorp.
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails