Friday, June 10, 2005

Met pijn in het hart!

Natuurlijk missen we de familie en vrienden, de hond, het huis en Druten. We proberen om er zo goed mogelijk mee om te gaan en dat lukt aardig. Niets aan het handje dussss.......

Zo mist Chiel Studio Sport op zondagavond, een partijtje voetballen in Alphen, z'n openhaard aansteken op een druilerige gure avond, maar er is 1 ding wat hij ontzettend mist.
Zijn autootje. Zijn Porsche.

Hij heeft het er moeilijk mee. Lekker klussen aan de auto zit er niet in. Voor hem geen ritjes met het dakkie eraf.

Maar onze Ben heeft de tijd van zijn leven!
Samen met Martijn heeft hij via de telefoon met Chiel, het voor elkaar gekregen om de auto weer leven in te blazen! Supertrots was Chiel om te horen dat ze de doorgebrande zekering hebben vervangen, de accu weer hadden opgeladen, de tank hadden volgegooid met superbenzine en MET loodvervanger ("heel belangrijk!") en nu samen heen en weer scheuren in dat knalblauwe karretje.
De jongens waren zo attent om Chiel een fotootje te sturen. Hij gunt het ze van harte, maar wel met pijn in het hart!

1 comment:

Anonymous said...

Lieve Ans en Chiel,
Ook wij missen jullie. In het bijzonder ik. Effe naar jou en dan samen lekker shoppen in Arnhem of Nijmegen en genieten van een lekker lunch. Hoop dat er toch weer een keertje de gelegenheid voor is. Misschien als jullie de volgende keer met verlof zijn en wie weet kom ik eens shoppen in Hongkong. liefs, Lody en fam.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails