Saturday, June 25, 2005

Shop till you drop!

Wat heerlijk als je de kinderen weer lekker kan vasthouden! Ik geniet volop. Chiel natuurlijk ook maar hij is nog veel aan het werk. Volgende week ook nog en dan neemt hij een weekje vrij.

Ben en Linn lopen hier rond of ze hier altijd hebben gewoond. Alle shopjes met heel veel kleren voor heel weinig hebben ze al bezocht en leeg gekocht! Ze hadden al haast geen kleren meegenomen zodat ze ruimte in de koffer zouden hebben. Gelukkig maar!
En Ben heeft McDonnalds natuurlijk al ontdekt hier net om de hoek. Het is veel goedkoper dan in NL, zegt hij. En dat kan hij niet laten liggen!

De eerste dagen hebben we lekker gelummeld. De jetlag neemt toch wat dagen in beslag en het weer zat niet mee. Veel regen, onweer en wind dus lekker op de bank hangen met een dvdtje en zo nu en dan in slaap vallen.

Eigenlijk zouden we vandaag een hikingtocht gaan doen met wat vrienden maar we zagen gisteren op het nieuws hoeveel overlast er was van de regen, modderstromen in de bergen en dat de bussen het water niet buiten konden houden. We hebben nog even afgewacht maar toch maar afgezegd. Ik voel er niet veel voor om door de natuur te lopen en de bliksemflitsen om de oren te krijgen of weggespoeld te worden door de regen. Maar het weer klaarde op.

Vandaag was een goede dag wat het weer betreft. De zon scheen, zo'n 35 graden maar het was heel benauwd. Daar moeten ze toch even aan wennen. Wij trouwens ook, want elke keer dat je weer buiten komt, krijg je een klap in je gezicht van de hitte.

In ieder geval staan er weer volop plastic tasjes met hun aankopen te pronken bij de koffers en ik heb zo'n gevoel dat er nog meer bijkomt!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails