Wednesday, January 24, 2007

Ietsjes groter...

Deze week zijn we in onderhandeling met de landlord van de Pinnacle. Ons lease-contract loopt af in februari en we moeten het dus verlengen of...we gaan verhuizen naar een iets groter appartement... Heel spannend!

Ons piepkleine flatje is heel gezellig maar wel klein. Dat merk je wel na 2 jaar wonen op een postzegeltje. Als het niet lukt en we blijven zitten hier, niets aan de hand. Maar als we groter kunnen gaan wonen zou dat geweldig zijn. Zeker als de kids overkomen voor vakantie...
Linn en Martijn hebben de tickets al geboekt voor de zomer. Arlene ook en van Remy hebben we gisteren gehoord dat hij van plan is om met de trein naar HK te komen. De trans-siberie express. Hij vertrekt half juni en verwacht half juli aan te komen, samen met Paula. Nu Ben nog...

We hebben deze week wat flatjes bezichtigd en de ruimte is gewoon eng groot. 3 slaapkamers, 2 badkamers, een grote woonkamer met eetkamer en een grotere keuken. Eindelijk eten aan een tafel! Het enige wat verschil maakt tussen de flats is het uitzicht.
Zo zagen we op de 7e verdieping een flat zonder uitzicht. Althans aan de achterkant en aan de voorkant viel het uitzicht best mee. Je ziet het park met bomen (!) en ik kan vanuit de slaapkamer zien of het druk is aan het zwembad.
We hebben ook op de 26 en 27 verdieping gekeken en dat uitzicht is geweldig. Aan de achterkant kijk je over Kowloon (wat we nu ook hebben) en aan de voorkant zie je de haven in al z'n glorie. Echt super. Maar om voor het uitzicht 3000 euro te moeten betalen, dat gaat ons echt te ver... we blijven tenslotte nederlanders...ons bin zunig!

Vandaag een fax verstuurt aan de landlord met ons voorstel en we hopen morgen antwoord te krijgen... Het blijft grappig dat je echt over alles kan onderhandelen. Niets staat vast.

1 comment:

Anonymous said...

Nou we keep our fingers crossed, hoop echt voor jullie dat het doorgaat en uitzicht op het park en bomen en het zwembad is ook niet gek natuurlijk.
Laat maar gauw horen.

Liefs en groetjes,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails