Sunday, January 07, 2007

Morgen weer naar HK

De koffers staan alweer ingepakt. Veel te veel gekocht natuurlijk hier in NL dus dat wordt nog proppen. Het is veel te snel gegaan. Voordat je vertrekt lijkt er geen eind te komen aan de 5 weken die mij te wachten stonden maar ineens is het dan zover.

Gisteravond zijn we met z'n allen nog naar Remy gegaan in Utrecht. Hij had ons uitgenodigd voor een etentje. Het was hardstikke gezellig en het eten was heerlijk! Zijn plannen voor de zomer zijn duidelijk. Hij komt naar HK! Dat wordt tijd ook. Vorig jaar ging hij met vrienden naar Franktijk maar dit jaar zijn wij aan de beurt. Leuk!

Vanavond komen Yvon en Mari nog even langs en Lody belde gisteren op. Zij komt vanavond ook nog even en neemt dan gelijk Ed even mee! Een oude vriend die we ook al jaaaaren niet gezien hebben. Hardstikke leuk om weer eens bij te praten. Hij woont ook in Zaltbommel en Lody sprak hem gisteren in het stadscafe. Van het en kwam het ander en Lody belde gelijk om te vragen of ze zondagavond nog even langs konden komen. Natuurlijk!!!

Ik heb echt enorm genoten van het bezoek aan NL, vrienden, familie en de kids. Ik probeer weer te komen in de lente. Hopelijk lukt dat ook... Ik denk dat het volgende bericht weer uit HK naar jullie toekomt. Hele dikke kus voor iedereen en tot mailens!

O ja...dat stoppen met roken is niet echt gelukt... volgende week in HK weer proberen....

1 comment:

Anonymous said...

Hé, lieverds, een hele goede reis gewenst!! Hoop van harte dat jullie weer snel terug zijn thuis in NL!!!!!!!!!!!! Het is gewoon helemaal niet leuk als jullie zo ver weg zijn :-(( Dus, doe je best om wat vaker "thuis" te zijn!!
We gaan jullie weer heel erg missen.

Liefs, Mari en Yvon.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails