Friday, January 05, 2007

Weer voorbereiden voor de terugtocht

Maandag vliegen we weer terug naar Hong Kong. Bah... alhoewel ik ook Hong Kong begin te missen. Raar eigenlijk, of misschien ook niet.
Ik mis de drukte, het lawaai, mijn Pakistaanse vrienden onderaan de flat die ALTIJD onderuit gezakt op hun kruiwagentje zitten, mijn shopjes, de borreltjes met vrienden, de temperatuur van rond de 20 graden, en mijn noedelsoepje tussen de middag... maar ik moet niet denken aan het gemis van familie, vrienden en natuurlijk mijn bloedjes van kinderen.
Ik ga in ieder geval proberen om ergens in de lente weer te komen. Ik wil het anders dan 2006. We kwamen toen met de kerst, in maart voor de bruiloft en toen pas weer met de kerst. Dat is echt te lang! Zeker als ik zie dat Jesse en Jos voor elke scheet naar NL afreizen, dan ben ik echt jaloers!!! En dan heb ik het niet over upgrades in het vliegtuig die meneer Plasman in z'n schoot krijgt geworpen!

Ik heb ook het een en ander ingeslagen om in de koffer weer richting HK mee te nemen. Drop, broodmix, cadeautje voor Bram en morgen nog geitenkaas voor Pancy. Als kerstpakket hebben we van IFS een prachtig espresso machine gekregen waar je de koffiebonen gelijk in kan mikken dus nog wat speciale koffieboontjes kopen morgen. Het apperaatje is al richting HK dus met een beetje goede wil komen we gelijk aan. Zou mooi zijn! Martijn wel balen want hij was een grote fan van de lekkere koffie. Als hij binnen kwam deed hij gelijk de knop op "ON" voordat hij ons begroette. Lekker ding...

Van de week hebben we nog Arlene een nachtje te logeren gekregen. Hardstikke leuk. We zijn nog naar de IKEA geweest waar Arlene de halve lampenafdeling heeft meegenomen en we hebben 's avonds lekker met haar gegeten bij D'N OPTIE. Tante Leen trakteerde!

En nam Jos, die eigenlijk nog geen dag thuis heeft gezeten, nog de moeite om ons een avondje te bezoeken! Helemaal vanuit Hardenberg! Een pokke eind rijden trouwens... maar als je dikke bak onder je billen hebt, who cares? Vreemde situatie dat je bij elkaar op bezoek bent in NL! Dat plaatje klopt ergens niet... Zijn moeder is zondag jarig en Chiel's moeder is maandag jarig. Grappig.

Wij hebben trouwens nog niet gerookt! We hebben allebei hele vreemde dromen van het afkicken waarschijnlijk. Zo droomde ik dat Pa in HK een taxi-chauffeur was geworden om een beetje bij te beunen maar dat hij de weg nergens wist. Dat ik een winkel was begonnen voor Sushi-rijst (huh?!) en dat ik steeds ergens anders zat dan Chiel omdat hij elke keer een andere weg insloeg. Nou ja...

4 comments:

Arlene said...

Nou tante Arleen vond het ook heel gezellig en ik heb respect voor jullie hoor,om je heen wordt er gewoon op los gerookt en jullie blijven standvastig en die dromen ach dat gaat vast gauw weer over en het lijkt me ook best leuk,onze Pa als taxichauffeur in Hongkong!
Lieverds nog bedankt voor de gastvrijheid en we keep in touch!

Arlene said...

P.S. de lampen in de kamer hangen al! Martin heeft ze vanmiddag nog opgehangen en binnenkort gaat hij ook nog een dimmer installeren!
Staat chique joh!

Anonymous said...

beste fam.honig we wensen jullie een goede vlucht samen met jos terug en ans jos gaat eind februari weer naar nederland dus je kan dan hem gezelschap houden morgen hebben we nog eerst een feestelijke dag jos zijn moeder wordt zestig en volgens mij zijn de buren op dit moment de voortiun aan het versieren met vlaggetjes.ik hoop dat hetjullie het doorzetten om niet weer te gaan roken want dit is slecht voor sportmensen anders komt de marathon in gevaar verder wens ik jullie samen met jos nog veel geluk zowel zakelijk als prive. en we hopen ook nog een keer weer in hong kong te komen op bezoek.

groetjes jan en jantina reinders

Anonymous said...

Nou jongens, hartstikke goed dat je nog niet hebt gerookt. Ben trots op jullie. Enne die grappige dromen moet je vooral blijven delen met ons hoor!!! Hoe verzin je ze bij elkaar.!!!
Nou en dan is 't weer zover dat jullie naar HK vertrekken, nog 1 dagje en dan komen jullie over een tijdje weer. Nou een hele goede vlucht en dikke smakkerds uit Leiderdorp.

Ps: weet je al wanneer je die bruiloften hebt en wanneer chinees nieuw jaar is???

Tot gauw mails

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails