Wednesday, November 14, 2007

Bijna weekend




Vandaag hebben ze het gebouw voor mijn raam ontdaan van z'n groene jasje en de bamboe steigers. Het is keurig geverfd en het ziet er weer netjes uit. Het is net of het lichter in huis is nu! Ik heb met verbazing gekeken hoe snel en efficient ze zo'n steiger uit elkaar halen. Iedereen zit op verschillende niveau's als een aapje in de steiger en van boven worden de bamboepalen, doorgegeven naar beneden. Het blijft een mooi gezicht!



We zijn net terug van een etentje met Jesse, zijn ouders, Kamilla en Bram. Heerlijk Thais gegeten en het was weer heel gezellig!
Kamilla en ik kregen ook nog een heerlijke nederlandse chocolade reep met nootjes! Altijd goed... Jesse's ouders zijn hier al voor een maand. Niet dat ze al die tijd in HK zijn gebleven...ze hebben een vakantie in Cambodja gehad, op en neer naar China gegaan om het werk te bewonderen van hun zoon (en ze zijn niet een beetje trots!) en vandaag waren ze in Macau. Maandagavond vertrekken ze weer naar NL want de kleinkinderen vinden het wel goed zo...ze zijn al een hele maand weg en nu willen ze opa en oma terug hebben in NL. En terecht!


Morgen blijft Chiel in HK werken. Hij moet nog naar de bank, afspraak met een leverancier en 's avonds gaan we naar Sai Kung. Lekker! De ouders van Jesse waren daar al lang niet geweest dus vandaar! Ons hoor je niet klagen... zeg maar hoe laat wij in de lobby klaar moeten staan...na dagen steaks te hebben gegeten zijn wij wel in voor een kreeft gebakken met knoflook!

En vrijdagmorgen vertrekken we voor 3 dagen naar Singapore! Jippie...ik heb er vreselijk veel zin in. Pim wordt 40 jaar zaterdag en dat viert hij in Singapore. Als we vrijdag aankomen gaan Kamilla en ik nog even shoppen en zondag viert haar zusje haar verloving! Ze gaat trouwen volgend jaar. Dus dat wordt weer gezellig bij Oma thuis. (waar we ook de bruiloft hebben gevierd...) En we zien natuurlijk ook Anisah weer. Leuk!

Lekker 3 dagen geen computer, heeeeerlijk.....:))

Want Chiel heeft wel wat rust nodig! Het lijkt wel de laatste tijd of Chiel's oor is vergroeit aan zijn mobiele telefoon. Er is steeds wel wat. Als het niet werk gerelateerd is dan zijn het wel de dagelijkse telefoontjes met zijn broer.
De huis van zijn ouders is verkocht en de boel moet verdeeld worden. Maar dat schijnt nogal moeilijk te zijn. De bank (gevestigd in Zeeland en dat zegt misschien al genoeg!) schijnt niet te weten hoe ze een overboeking moeten doen aan onze nederlandse girorekening.

Zijn zussen en broer hebben het geld al ontvangen alleen, je raad het al, wij hebben nog niets ontvangen! We worden er niet goed van!
Onvoorstelbaar....morgen maar weer bellen....

1 comment:

Anonymous said...

He guppies, lekker hoor zo'n weekeinde Singapore in het vooruitzicht. Weet dat jullie het erover hadden toen ik er was. Nu is het alweer zover. En ja om maar met Blöf te spreken..... Kust de Zeeuwse kust. lijkt inderdaad wel een heel ander land in nederland. Schijnt er een apart paspoort voor nodig te hebben.

Geniet lekker van het weekeinde en de groetjes aan iedereen.
Dikke kus
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails