Tuesday, November 20, 2007

Pim's in town

De maandag heb ik lekker gebruikt om de was te doen, boodschappen te halen en mijn blog te updaten. Dat verhaal van gisteren heeft me het grootste deel van de dag gekost.

Het plan was om 's avonds thuis te eten en daarna na de sportschool te gaan. Ik heb het gevoel dat ik kilo's ben aangekomen na dat weekendje Singapore. Maar het eten is zo lekker dat ik niet de zelfbeheersing heb om ergens "nee" op te zeggen, hihi.

Wordt ik ineens gebeld om 5 uur...Pim aan de telefoon. Zit hij in de trein van Guangzhou naar Hong Kong! He wat een verrassing! Ik dacht dat hij pas vrijdag hier zou zijn omdat hij dan 's avonds terug vliegt naar NL.

Of ik even een kamer kon regelen bij The Minden Hotel. Voor vannacht! Oeps! Ik ben naar de overkant gegaan en gevraagd of er een kamer over was. Nee geen gewone standaard kamers maar er was maar 1 kamer beschikbaar. De suite! Aiiii.....dubbel tarief....

Ik Pim weer terug gebeld, na enige aarzeling besloot hij toch maar die kamer te nemen, want laten we eerlijk zijn, binnen 3 uur een kamer regelen voor een normaal tarief is zowat onmogelijk in Hong Kong.

's Avonds zijn we gaan eten bij ons kleine Thaise restaurantje. Ze liet ons gelijk de vis zien, die gestoomd het lekkerst zou zijn, en dat was het ook! Zalig gegeten, daarna een kopje koffie en toen naar huis. Pim zijn oogjes waren behoorlijk klein want na dat weekend in Singapore heeft hij hard zijn slaap nodig! We zien hem vrijdag nog even voordat hij naar NL vertrekt. Leuk.

En nog even voor alle dames die willen weg zwijmelen.... zoooooo romantisch!!!! En Jesse had er nog nooit van gehoord......

1 comment:

Anonymous said...

Had ie er nog nooit van gehoord???!!!

Nou ja, heb even lekker gezwijmeld

Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails