Saturday, November 24, 2007

In de kerststemming


Chiel had van de week Linn aan de MSN. Die 2 kunnen eeuwig chatten. Ze vroeg of er al lichtjes waren opgehangen in Hong Kong voor de kerst. Nou Linn, ze hebben er maar een paar....hihi.



En vanavond na een dag alle zooi opruimen en spullen van het bureau archiveren, hebben we ons zelf maar eens lekker verwend met een heerlijke maaltijd. Ik had een tijdje geleden op Ashley Road op 4 hoog een balkonnetje gezien waar mensen zaten te eten. Geen idee wat voor soort eten, maar daar wilde ik wel eens heen.

Als we gaan eten met z'n allen, dan willen we meestal ergens buiten eten. En een bijkomend voordeel is, dat je vaak buiten op een terras nog wel mag roken. Dus wij hebben het uitgechecked!

Zaaaaaalig japans gegeten. Niet alleen maar sushi en zo, maar ook warme soepjes, gefrituurde japanse "bitterballen", heerlijke tempura, kip, zalm enz enz. En....op een balkonnetje!! Ze hebben er zelfs 2! Een met uitzicht op Ashley Road en de ander kijkt uit Peking Road! Echt een super tentje, die de naam MYTOKIO draagt.

Uitzicht vanaf het balkon.

Na het eten zijn we wat rond gaan lopen. Er moesten nog wat cadeautjes gekocht worden. Sinterklaas had gevraagd of we hem wilden helpen want zelfs in HK komt hij op 5 december naar ons huis! Leuke dingetjes gekocht. Goed geslaagd, al zeggen we het zelf.

Daarna naar Ocean Terminal gelopen want ik wilde wat foto's maken voor Linn van de kerstversieringen, over de boulevard naar Tsim Sha Tsui East gelopen en daar hebben we wat gedronken op een terrasje. Helaas was er een beetje wind dus na dat ene drankje kon zelfs de Live Salsa Band ons daar niet houden. Door gelopen en nog veel meer terrasjes gezien, uit de wind, en nog een leuk Thais restaurantje met terras gevonden! Helemaal super.


En nu zitten we als 2 oude taarten op de bank uit te puffen en naar voetballen te kijken. Liverpool heeft gewonnen en Babel had nog gescoord!


Helaas is het filmpje een beetje wazig. Begrijp niet waarom want het volgende filmpje is weer helemaal goed. Maar het gaat om het idee...

1 comment:

Fiona Teeuw said...

Soms lees ik ook wat oudere berichtjes op jouw blog. Zulke prachtige Kerstversieringen ga ik, zelfs hier in Bonn, niet vinden!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails