Thursday, November 08, 2007

En daar gaan we weer....

Vanmorgen vroeg uit de veren en naar de accountant gegaan. Er moesten wat papieren opgehaald worden voor het kantoor in Shanghai, toen vlug een kopje koffie genomen, daarna werden we weer gebeld of we nog even terug konden komen naar de accountant. Hij was nog vergeten iets mee te geven.

Nu zit Chiel als een gek al zijn email te beantwoorden, skype gesprekken te voeren met Paul en we gaan zo weer naar het vliegveld om klanten op te halen. Deze keer komt de vrouw van de klant ook mee.

We gaan de klant afzetten bij het hotel, dan halen we ze weer op voor het dinner, dan gaan we nog een drankje nemen, dan komt Berry aan om half 11 en hij voegt zich dan ook weer bij het gezelschap.

Morgen gaan Berry, Chiel en klant naar China naar de fabriek. Ik neem de echtgenoot van de klant een dagje mee, vervolgens gaan we weer eten, drankje, uitgaan, zaterdag idem dito en zondag vertrekken ze weer naar Bangkok.

1 comment:

Arlene said...

En vooral, keep smiling!
Die man op TV van de smaakpolitie zou zeggen"hier word ik niet vrolijk van"Maar ja je moet wat over hebben voor klanten! Sterkte!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails