Sunday, November 04, 2007

Een belg en een ticket...do i need to say more?

Het is zondagavond.

We zijn net wezen eten met Jesse bij het Indonesisch Restaurant. Het was weer lekker! We zijn niet moeilijk, we willen gewoon sateetjes met heel veel pindasaus, das alles. Makkelijk toch?! De serveerster kwam ons dan ook een rijstatfel brengen met extra sate.

Kijk Jesse is een tijdje in China geweest, dat vind hij altijd leuk, maar als hij terug komt dan gaan we aan het echte eten. Net als gisteren. Berry was aangekomen in HK omdat hij vandaag door moest vliegen naar Vietnam. En Berry kan je geen groter plezier doen dan een enorme steak op zijn bord te leggen. Dat in het achterhoofd plus Jesse die GEEN chinees wilde eten, bracht ons al gauw naar Morten's.

Het steakhouse waar je een ober aan je tafel krijgt die heel enthousiast een heleboel uitlegt over het vlees, de groenten en de aardappels, waar je geen woord van verstaat! Maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk.

Na een enorme hoeveelheid rood vlees zijn we toen met z'n vieren naar Wanchai gegaan. Zitten we in de taxi krijgt Jesse een telefoontje. Wat blijkt, een belangrijke Belg (?) stond met zijn gezin op het vliegveld in HK. Zijn vlucht bleek inderdaad op zaterdag te vertrekken...om 00.25 uur! Dus dat betekent op vrijdagavond inchecken! Hij had niet verder op z'n ticket gekeken en stond dus op zaterdagavond om 23 uur bij de incheckbalie van Cathay. Aiiiiii........

We konden Jesse nog net afzetten bij de airport express en hij is gelijk naar het vliegveld gegaan om te kijken of hij nog wat kon doen. Jesse zou Jesse niet zijn als hij ook dat varkentje niet zou kunnen wassen. Gelukkig is de hele familie toch nog, zij het verspreid over 2 vluchten, richting Amsterdam gegaan!



Wij gingen alvast naar Spicy Fingers, het voormalige China Town, om aan een colaatje te gaan. Berry werd nog gevraagd om mee te doen in een rugby team waar hij vriendelijk voor bedankte en een uurtje later kwam Jesse ook nog en hebben we nog bij X-perience wat gedronken. Lekker een beetje keuvelen. Rond 2 uur weer naar huis en we zijn als een blok in slaap gevallen.


Vandaag hebben we Berry weer opgehaald bij het hotel, een lunch genomen en toen vertrok Berry weer naar Vietnam. Volgende week komt hij weer.

Wij zijn nog even wat boodschapjes gaan doen en terug gelopen over de boulevard, waar de brandweer een open dag hield. Altijd leuk om te zien.
Brandweerboot

En o ja, Jesse en Chiel hebben gisteren nog hard gelopen! Ze zijn nog steeds in training voor de volgende halve marathon in 2008!

Hij kleurde zo mooi tegen de blauwe lucht!

En ik vertelde toch dat het niet lang zou duren voordat er weer lichtjes voor de kerst hangen? Lopen we terug naar huis zien we wat mannetjes tegen een gevel hangen die inderdaad de eerste lampjes alweer aan het ophangen zijn!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails