Wednesday, January 23, 2008

Life goes on...

Het is alweer woensdag.

Maandagavond hebben we met Berry en Dennis gegeten. Gelukkig wilde Dennis lekker Chinees eten, dus dat was perfect. Ergens in Lan Kwai Fung, zit een restaurant wat bij dezelfde keten hoort als Hutong en dat leek me nou eens een plekje om te gaan eten. Als de baas uit wil pakken en niet op een paar centen wil kijken, dan doet we dat! Laat dat maar aan mij over!

Het zag er prachtig uit. Een trap af die vol met budha's staat, door een gang met aan weerskanten kamertjes met rode chinese lampionnen en dan kom je op een soort van pleintje uit waar de tafeltjes gedekt staan.
Hutong ademt de sfeer van een binnenplaatsje in Beijing en dit restaurant ademt de sfeer van een straatje in Shanghai.
Het eten was heerlijk, de mannen vonden het prima, en daarna nog voor een drankje naar Lan Kwai Fung gegaan.

Ik trok het om 10 uur niet meer. Ik was kapot. Berry en Dennis waren nog lang niet moe, en Insomnia (kroeg met live-band) had een enorme aantrekkingskracht op de heren. Nou veel plezier, ik ga slapen. En dat heb ik ook gedaan! Ik was bewusteloos gewoon.

Dinsdag ging Chiel met de heren naar Shenzhen. Er moest van alles besproken worden en de nieuwe fabriek had Berry ook nog niet gezien. Ik heb Chiel niet weg horen gaan maar toen ik wakker werd lag ik in m'n eentje in bed. Hmmmm...half tien was het al!
Heerlijk geslapen!

Ik heb lekker op m'n gemakje van alles gedaan. Wasje doen, wat boodschapjes gedaan, naar mijn afspraak bij de nailsalon geweest, beetje tv gekeken,en nog een dutje op de bank gedaan. Om 7 uur kwam Chiel weer binnen lopen en om half acht stonden we alweer in de lobby van het Holiday Inn Hotel.
Berry en Dennis wilden vandaag steak eten. Goh wat een verrassing...Mannen zijn zooooo voorspelbaar!

Dus daar gingen we weer. Opweg ditmaal naar een steakhouse. Maar wel eentje met een wijnkaart natuurlijk. Anders is het niet leuk.
Ik moet zeggen dat mijn tonijnsteak heerlijk smaakte. En de mannen genoten van de T-bone steak. Na het eten hebben we nog een drankje genomen en onze buurman van de Pinnacle kwam ook nog even langs en stopte voor een drankje. Gezellig.

Dit keer waren Berry en Dennis al vroeg moe. De nacht ervoor in Insomnia was toch later geworden als dat de bedoeling was. De heren wilden naar bed want de volgende morgen gingen ze weer vroeg in het vliegtuig richting Bangkok. En we weten allemaal natuurlijk dat dit de nodige energie gaat vreten!

En nu zit ik samen met Chiel hier op de flat. Hij werkt vandaag thuis. Gezellig. Hij is ook een beetje moe van de laatste week. En vanavond ga ik iedereen weer zien! Leuk!

2 comments:

Anonymous said...

Ha Ansje, je hebt je draai alweer gevonden lees ik, gezellig met Berry en Dennis eten. Geniet lekker van alles en we hyven weer.

liefs en groetjes,
Lody

Yvon said...

Het gewone leven is al weer helemaal terug, lees ik;-))
Al helemaal bijgekomen van de vlucht??

Groetjes, Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails