Thursday, January 10, 2008

Linn is terug!


Linn staat rechts achter met het petje op!Vanmorgen kon ik eindelijk Linn ophalen van Schiphol. Natuurlijk was ik te vroeg wakker, maar een extra kop koffie maakte alles weer goed.

Ik had van Linn een sms;je gekregen waarin ze zei dat ze met de SA7622 via Londen om 10.35 zou aankomen. Dus ik in mijn Lupootje rond half negen vertrokken richting Amsterdam. Ja, ik weet het, veel te vroeg, maar ik haat het om te laat te komen. Dan zit ik liever daar nog aan de koffie in alle rust, dan gestrest in de auto omdat ik te laat kom.

Gelukkig stond er een file bij knooppunt Deil. Na een minuut of 10 reed dat weer aardig door en ik dacht nog bij mezelf: "Dat valt niets tegen!" Dat had ik niet moeten denken dus...

Bij Breukelen reed het eerst langzaam en toen kwam het tot een halt. Er gebeurde helemaal niets. Het stond muurvast...voor de aankomende 50 minuten...heel fijn...

En wat ik dus niet begrijp...je staat eerst stil en dan trekken de auto's weer op en dan scheurt iedereen weer met 100km verder...Hoe kan dat? Waarom sta je dan stil? Nou ja, ik weer verder en om kwart over tien kreeg ik telefoon van Simone. "Welke aankomsthal zit je?" Ha ha ha...ik zit nog heel fijn op de A4...

Om half elf kwam ik eindelijk de aankomsthal inlopen en daar zat Simone al op mij te wachten. Wat gezellig dat mijn zusje uit Leiderdorp ook even langs kwam om Linn op te halen.
Eerst maar even naar de info balie van Schiphol. Nergens stond het vluchtnummer op de tv-schermen. Misschien dat zij weten in welke aankomsthal we moeten zijn.

Nou dat viel even tegen. Nada, noppes, er kwam geen zinnig woord uit deze lieftallige dame. Ze had geen idee, het nummer bestond niet, bla bla bla. Heerlijk die service...

We hebben vervolgens zelf maar uitgevogelt waar vliegtuigen uit Londen aankwamen. En ja hoor...daar zagen we haar lopen door de douane en aan de bagageband staan. Simone en ik zwaaien als een gek en ineens zag Linn ons. Na een minuut of 10 kwam ze naar buiten. Lekker bruin. Bofkont.

We hebben nog een kopje koffie gedronken met Simone, en daarna hebben we haar 50 kilo zware koffer de auto in gesleept. Martijn had alvast wat spullen aan Linn meegegeven, zoals zijn studie-boeken en zo!

En nu zitten we samen op de bank. Ik heb net het laatste uur gekeken naar haar 900 (!) foto's die ze gemaakt heeft in Zuid Afrika. Gezellig!

2 comments:

Anonymous said...

Gelukkig Linn is weer veielig thuis!En ja het woord service kennen ze volgens mij niet meer,hopeloos!
Geniet lekker van je tijd met haar en veel plezier!!
Arlene

Yvon said...

Heerlijk, nog meer dan een week samen met Linn!! Geniet ervan!!

Liefs, Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails