Saturday, January 12, 2008

Naar de uitverkoop!

Vannacht kreeg ik zowat een hartverzakking!

Ik had mijn mobieltje meegenomen naar bed omdat ik het alarm wilde zetten voor vandaag. Vandaag zou ik met Simone, Lody en Yvon gaan winkelen in Nijmegen rond een uurtje of 10, dus ik moest echt wakker worden om half negen.
Krijg ik midden in de nacht een sms-je van Chiel, wat leuk is, ware het niet dat ik de volume knop nog op standje Hong Kong had staan! Keihard dus! Ik schrok me echt kapot om half vier vannacht! Maar het was wel een lief sms-je...

Maar vanmorgen werd ik op tijd wakker en om 11 uur(!!) kwamen Simone en Lody in Druten aan. Yvon en ik hadden al 2 koppen koffie op en we hadden alle 900 foto's van Linn al gezien toen de dames eindelijk kwamen binnen lopen.
Ja ja de trein ....rotsmoes....

Maar goed wij naar Nijmegen toe. Begonnen met koffie en een broodje roomkaas van de V&D en toen hadden we energie genoeg om te gaan shoppen. Winkeltje in, winkeltje uit en ik heb me goed uitgeleefd! Zalig die oranje en felgroene stickers die je toelachen van verre!! Ik moet nu alleen eens goed kijken hoe dit allemaal in mijn koffertje moet, want ik heb me ietsjes te veel laten lijden door die stickers.

Verder nog naar de Xenos geweest waar we getuige waren van een geweldige ruzie tussen een winkelmedewerkster en een klant, vielen de mannen bij bosjes voor ons van de fiets! Zeiden ze "meisjes" tegen ons, en hebben we Lody het verschil uitgelegd tussen een waterfilter en een waterkoker!

Aan het eind van de dag zijn we weer richting Druten gegaan, de dames hebben allemaal mee gegeten en nu zit ik lekker op de bank met mijn voetjes in een bakje water....pfff...zwaar hoor dat winkelen....t'is gewoon topsport!

1 comment:

Anonymous said...

'T was zeker bere gezellig, was gister om plm. 21.15 thuis, had een treintje eerder omdat Lody iets meer het gas pedaal indrukte. Alleen in Utrecht had ik net géén aansluting waardoor ik een 25 min. moest wachten. Maar 21.00 reed de trein Leiden in en een kwartierje later zat ik moe maar tevreden op de bank. Vandaag voelde ik de beentjes wel hoor!!

Groetjes
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails