Monday, January 28, 2008

Nederlanders!

Een paar maanden geleden kreeg ik via hyves een verzoekje van een meisje uit Amsterdam. Zij ging verhuizen naar Hong Kong en of ik misschien wat tips voor haar had v.w.b. huisvesting en dergelijke. Ik heb toen met haar wat emailtjes gewisseld en vandaag heb ik Suzanne dan in levende lijve ontmoet.

We hadden afgesproken om 7 uur bij de uitgang van de MTR en stipt op tijd (ja ja, daar kunnen sommigen nog wat van leren!) liep ze de uitgang uit. Het klikte gelijk en we liepen richting Knutsfort Terrace. Daar belde ze nog een meisje wat ze had ontmoet op de Nederlandse Vereniging in HK, Nicoline.

Toen zij ook was aangekomen hebben we een hapje gegeten bij Wildfire en we hebben flink bijgepraat. Suzanne was net 3 weken in Hk en Nicoline al 7 maanden. Suzanne woont in SoHo en Nicoline heel dicht bij ons op Austin Avenue! Wat grappig om zo weer wat mensen te leren kennen! Waar hyves al niet goed voor is!!

Het was super gezellig en we hebben dan ook afgesproken om elkaar a.s. vrijdag weer te ontmoeten om lekker uit te gaan. Kan net, want de volgende dag vertrekken we richting Indonesia!!!

1 comment:

Yvon said...

Grappig he, waar Hyves al niet toe kan leiden!!
Nog een paar daagjes en dan heerlijk genieten voor 2 weken!!!!!
Heb je de koffers al gepakt? ;-))

Groetjes, Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails