Thursday, January 03, 2008

Goede voornemens

Ik heb dit jaar GEEN goede voornemens. Ik vind het wel goed zo. Ik heb geen zin in extra stress en het gevoel dat je gefaald hebt omdat van al die voornemens niets terecht is gekomen.
Dus ik ga gewoon door met mijn leventje zoals ik die al leef. 

Verder zijn we gisteren met Yvon en Mari lekker wezen eten bij Lody. Heel gezellig en heel lekker! Door die verstopte neus van mij zijn we aardig op tijd naar huis gegaan en ik denk dat niemand dat erg vond. Incluis Lody want die had de nacht ervoor flink doorgehaald. 4 Uur 's nachts naar bed, foei!

Vandaag heb ik de boom opgeruimd. Hij zit al in stukjes in de groencontainer. Vrijdag wordt die geleegd en dan hebben we voor het eerst in 4 jaar, geen bruine kerstboom meer in tuin staan! Hihi...4 comments:

ARLENE VOOGD said...

Good for you!Ik heb al jare maar 1 goed voornemen,namelijk dat ik me niets voorneem!Ben je alweer wat opgeknapt?? Die zus van ons gaat het leren,gooi je remmen los en geniet!

Anonymous said...

Het is gelukt met de boom!! Goed hoor! Die van ons is vandaag dezelfde weg gegaan;-))

Groetjes, Yvon

elly_veleke said...

Hallo Ans,
Bedankt voor je mooie kerstkaart. Ik zat al te puzzelen van wie die kon zijn???? Onverwachte dingen zijn altijd extra leuk.
Voor wat je voornemens betreft? Je wordt ouder Ans en daardoor wijzer en je hebt groot gelijk. Er is al genoeg stress van buitenaf dus wees goed voor jezelf!
Groetjes Elly

Anonymous said...

Nou Ans, zoals een collega van mij het vanmorgen zo mooi uitdrukte: Wat valt er aan mij nog te verbeteren, dus hoezo goeie voornemens..... En ik ben blij dat je weer een beetje bent opgekanpt, heb het zelf ook aardig te pakken gehad. Koorts, heb dat jaren niet gehad, maar nu gaat het weer beter en we maken er een mooi jaar van!!
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails