Monday, December 31, 2007

zaterdag, zondag en oudejaarsdag

We scheuren wat af in onze huurauto! De kilometers maken we wel. Daar ligt het niet aan!

Zaterdag aan de eind van de middag zijn we richting Dronten gereden. HUH?! Jazeker, we zijn naar Dronten gegaan. Daar zochten we Manon en Tim op. Na 26 jaar hebben we via Hyves weer contact gemaakt. Grappig he?

Eerst hebben we flink bijgepraat in hun prachtige huis en daarna zijn we naar Elburg gereden om bij de Italiaan te eten. We hebben heerlijk gegeten en vreselijk gelachen. Het schijnt dat Tim al 2 jaar voor zijn werk in april in HK is geweest en aankomend jaar gaat hij weer maar nu weten we dat! Dus in april krijgen we bezoek van Tim en Manon. Gezellig!

Het werd dus weer een latertje en ik voelde al iets van een verkoudheid opkomen. 
 

De volgende dag om 1 uur kwam Lody naar ons toe om mee te rijden naar Nunspeet! We zijn naar Andy en Marrie geweest. Marrie had net een chemokuur gehad voor de tweede keer maar ze zag en voelde zich goed! Echt een kanjer van een vrouw is het, onze Marrie!

 

Later kwamen Arlene en Martine en Gerben met Laurens en Maurice. Als verrassing hebben we de hele familie meegenomen en hebben met z'n allen gegeten bij de Griek. Hoefde Marrie lekker niets te doen. Het was bere gezellig, vreselijk gelachen en de dame die onze bestelling op nam bij de Griek, was de dochter van Herman en Gerda die in het voorjaar bij ons in HK waren! 
Ik was helemaal verbaasd om Nadia te zien. Dat verwacht je toch niet, dat je haar bij de Griek in Nunspeet tegenkomt!

Rond 11 uur kwamen we weer thuis, Lody ging weer naar Tiel en ik viel als een dood vogeltje op de bank. M'n ogen prikten, de niesbuien volgden elkaar op en de papieren zakdoekjes waren niet aan te slepen.
Vanmorgen was ik al vroeg wakker. Ik had honger, ik had het koud en de berg papieren zakdoekjes naast me in bed, verklaarden hoe mijn nachtrust was geweest. Waardeloos dus!

Ik heb me toch maar omgekleed, heb wat boodschapjes gedaan voor vanavond en een flinke voorraad paracetamol en papieren zakdoekjes en oliebollen gekocht. Bij terug komst voelde ik me helemaal beroerd. 

Vanavond gaan we helemaal nergens heen. Gewoon een beetje zappen, op de bank hangen en verder niets! Ik zit al in m'n pyama op de bank bij de open haard... koud, warm, koud, warm...je kent dat wel. En ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel lekker vind dat we nergens heen gaan. Vandaag is het de eerste dag sinds we zijn aangekomen in NL dat we een avondje thuis zijn.

Ik kreeg net nog een telefoontje vanuit HK. Jesse, Bram en Kamilla zaten al bij Agave en hadden het reuze naar hun zin. Om 5 uur nederlandse tijd is het in HK al middernacht en begint bij hun al het nieuwe jaar!
En Linn en Martijn vieren om 11 uur vanavond al het nieuwe jaar!

Vanuit Druten bij de open haard wensen Chiel, Ben en ik jullie allemaal een geweldig fijne jaarwisseling en een gezond en een gelukkig 2008!

Morgen gaan we naar Tiel! Lody gaat koken...indisch...lekker!

4 comments:

ARLENE VOOGD said...

Ach Gossie, beterschap he!Het was erg leuk om jullie weer te zien!
En lekker .....bij de griek.
Fijne jaarwisseling ondanks de griep en morgen een heel fijne dag bij Lody

simone said...

He zus, Da's geen goed begin hoor!!
Nou lekker dan maar op de bank en onder de dekens.

Fijne jaarwisseling en een dikke kus
Simone

Anonymous said...

neem een beste borrel ans knap je wel weer op ook vanuit hardenberg een gezond en voorspoedig 2008
voor jullie

jan en jantina reinders

Anonymous said...

Beterschap, Ans!! En voor jullie allemaal, een heel mooi en gezond nieuwjaar!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails