Sunday, December 16, 2007

Jan

Gisteravond hebben we gegeten met Cynthia en Michael. Het was hardstikke gezellig! eerst lekker bij de Thai gezeten in TST-East, en toen naar All Night Long. Het was beredruk, hele goede muziek en we gingen pas om half twee naar huis.
En dat kwam eigenlijk omdat Michael en Cynthia om 7 uur een ontbijtafspraak hadden. Wat een tijd trouwens...

We hebben veel gepraat en gelachen en toen bleek dat Michael gevlogen had met Singapore Airlines van Singapore naar Sydney in de nieuwe A380, in the first class suite! Hij heeft me beloofd om wat foto's te mailen en die laat ik natuurlijk zien zodra ik ze heb ontvangen.

Hij werd notabene zelfs ingestopt door de stewardess!! In zijn suite! In een normaal bed! Languit kunnen liggen met kussens en een dekbed! En champagne op zijn nachtkastje! Niet normaal toch?! ....Uh...Jesse, misschien toch overstappen van vliegmaatschappij?!

Helaas konden Jesse, Bram en Kamilla er gisteravond niet bij zijn. Allemaal druk...

En vandaag hebben we Jan weer opgepikt van de ferry. Hij had het helemaal naar de zin gehad in China. Was erg verbaasd en onder de indruk van de jongens op de fabriek. En vervolgens kreeg hij weer een stuip toen we incheckten in het Kowloon Renaissance Hotel achter ons huis.
Er was echt nergens meer een kamer in een hotel te krijgen dus hij zit nu op de Executive Floor!

Vreselijk gelachen trouwens. Hij liep nog in zijn korte broek en t-shirt vol las-gaten en hij kwam direct van de fabriek. Had zich nog niet kunnen omkleden. En de dames van het hotel keken met ongeloof...

Daarna zijn we eerst gaan eten, toen naar Mongkok en daarna via het hotel naar Wanchai. Hij had het helemaal naar z'n zin en keek z'n ogen uit. Ja das wat anders dan Wormerveer!



Rond 10 uur praatte hij al met een dubbele tong, stond in z'n eentje op de dansvloer in Dusk Till Dawn, hing Chiel steeds om de nek en gaf fooien weg van meer dan honderd hong kong dollar. Tijd dus om naar huis te gaan...


Hij vroeg nog aan Chiel, toen we hem afleverden bij het hotel, of het goed was als hij een fles wiskey bestelde op de kamer. Zolang hij maar veilig op zijn hotelkamer zit...vond Chiel alles goed!

Morgen halen we hem weer op, en dan is het tijd voor een de Peak en Stanley.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails