Saturday, December 22, 2007

KOUD!!!

Vanmorgen vroeg zijn we na een rustige vlucht (zonder al te veel turbulentie) geland op Schiphol. Jippie!

We hebben zelfs wat geslapen. Ik moet eerlijk zeggen dat elke keer als ik naar Chiel keek, hij sliep en ik dus niet! Maar ik heb wat gedommeld. Helaas zat er geen upgrade in en tot mijn stomme verbazing zat het vliegtuig niet eens vol! Het zat wel vol met kindertjes die allemaal naar Opa en Oma gingen! 

Toen we naar buiten liepen om de huurauto op te halen (voor de autoliefhebbers een BMW1 )vielen  Chiel en ik zowat ter plekke neer van de kou! Jemig... Het was wit! Wel een prachtig gezicht! Wauw....

Ben had een sms-je gestuurd om te vragen of we al waren geland en Chiel schreef terug dat we rond 10 uur wel in Druten zouden zijn. Maar alles verliep zo voorspoedig, geen enkele file gezien, dat we al om 9 uur voor de deur stonden. 
Wij aanbellen....geen gehoor. Dan maar even bellen naar z'n mobieltje. Bleek Ben bij het tankstation te staan en wij konden dus niet naar binnen.
Hij zou gelijk teug komen en wat hebben wij afgezien in de kou!!!!! Niet normaal!
na een kwartiertje kwam Ben de bocht omscheuren en toen had ik al geen gevoel meer in m'n lijf. Ik weet het...ik ben een watje...

Daarna hebben Ben en Chiel de kerstboom rechtop gezet op een kruis. Dat nam effe iets meer tijd in beslag dan dat ze dachten, maar hij staat! Dit jaar hebben we een Chinese kerstboom, compleet met ienieminie lampionnetjes, dragons en waaiers!

Effe gestofzuigd, toen de wasmachine aan gezet, en nu moet ik het bed nog opmaken maar daar heb ik nu geen zin meer in. Dat doe ik vanavond wel.

Vanmiddag ben ik ook naar de Albert Heijn geweest. Eens kijken of ze een kalkoen hadden maar helaas. Morgen maar weer naar de AH. Ik viel zowat flauw toen ik moest afrekenen....
Welkom in Nederland! Maar goed, het is wel leuk om alles in het nederlands op de verpakking te zien staan.

Vanmiddag hebben Chiel en ik zowat IN de open haard gezeten. We zijn flink aan het stoken want we worden niet meer warm! Niet te filmen dat je zo snel dat koude weer bent ontwent.
Nu is Ben naar de snackbar want ik ga echt niet meer naar buiten vandaag! Jazeker, vanavond eten we een culinair hoogstandje! Friet met een frikandel speciaal! Lekker!!!

Morgen zal ik foto's op het blog zetten.

2 comments:

Anonymous said...

Koud He!!!. Tot donderdag
Groetjes Jos en Irma

ARLENE VOOGD said...

Ja ja dat is even wat anders dan winter met 21 *,dus afzien.Maar het went vast weer snel,kerstmis met zo'n mooie natuur is ook wat waard.Heel fijne tijd in Holland en tot ziens!!
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails