Thursday, December 13, 2007

Gezellig wachten?!Vandaag zou Jan aankomen. Jan gaat in de fabriek, onze chineesjes leren hoe ze iets moeten lassen. Vraag me niet wat, want dat weet ik niet. Doet ook niets af aan het verhaal van vandaag, dusss.....
Dus wij naar het vliegveld. Volgens de laatste berichten zou Jan vliegen van Amsterdam naar Bangkok, van Bangkok naar Taipei en van Taipei naar Hong Kong. Je bent wel 22 uur onderweg, maar hey...je zit wel business class voor weinig! Je moet er wat voor over hebben. Voor de echte "die hard" bloglezers onder jullie, dat was hetzelfde als onze eerste vlucht naar Hong Kong in 2004! Dat was eens maar nooit meer!!!

Maar goed Jan zou arriveren om 16.20 uur. Nog gecheckt met Berry, en ja hoor, de vlucht van China Airlines vanuit Taipei, daar zou Jan opzitten. Daar stonden we dan bij Arrival hal A. Vlug naar het toilet, snel nog even een Crispy Donut gescoord en toen was het wachten op Jan...


Leuk joh wachten op een vliegveld op iemand die zo'n 3 uur later dan gepland aankomt...

We hadden al op briefje met mijn lippenstift (bij gebrek aan een pen in mijn tas) geschreven "APW" want we hadden geen idee hoe Jan eruit zou zien. We stonden ook vooraan bij de uitgang zodat elke reiziger en dus ook Jan, gelijk het briefje zouden zien...slim....heel slim...vonden we....toch?!


Maar het werd 5 uur, half 6, 6 uur...nog steeds geen Jan. Chiel had al ettelijke keren geprobeerd Jan te bellen, maar steeds kreeg hij een Thaise voicemail. Chiel is nog met het blaadje "APW" rond gelopen door de aankomsthallen, maar niemand reageerde. Elke omzich heenkijkende en ietwat verloren reiziger, werd door Chiel lastig gevallen. "Jan?!" Maar nee...

Chiel had Berry en Nico (de baas van Jan) al eens gebeld. Of zij iets hadden gehoord van Jan misschien. De heren zouden eens gaan rond bellen. Kreeg Chiel Berry aan de telefoon om kwart over 6. "Uhm...sorry Chiel, Jan komt met de vlucht van half zeven rechtstreeks uit Bangkok aan met China Airlines....."

"Geen probleem Berry, we zijn er toch al 2,5 uur. We nemen wel een kopje koffie" antwoordde Chiel terwijl hij zichzelf probeerde te wurgen! Ha ha ha....

Om 7 uur liep Jan rechtstreeks de armen in van Chiel. Hij zag het briefje met "APW" en wij zagen een gele tax free tas van Schiphol! Kan niet missen.

Alles is goed gekomen. Jan hebben we vanavond mee uit eten genomen. We waren blij verrasd. Hij was de eerste van APW die GEEN STEAK wilde eten!! YEAHHHHHH...... Morgen gaat hij samen met Chiel naar China naar de fabriek.

Jan...

2 comments:

ARLENE VOOGD said...

Nou ja zeg,gelukkig was het leuk versierd on the airport :)
Wat bezielt deze meneer om juist nu 2 weken in China te gaan werken?
En heeft hij nog een kamer gekregen in The Minden van dat lachebekje? Ik geloof dat ik haar ook een keer aantrof achter the desk,heel gezellig typje!

Martijn said...

Hij ziet er wel echt als een lasser uit!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails