Sunday, December 16, 2007

Dagje niets!

Vandaag zouden we Jan om 13.00 uur ophalen van het hotel en dan de Peak, Stanley, kroeg, bar, restaurant enz enz.

Worden we om 11 uur gebeld door Jan. Hij was niet in staat om iets te doen. Hij had de hele dag nodig om te "repareren" zoals hij dat noemde.

Wat naar....nou ja....(Jippie!)...doe maar kalm aan....(YEAHHHHHHH!!!!)

We hebben wat boodschapjes gedaan, gedimsumd, Koreaanse BBQ gehad en op de bank gelegen, beetje aangerommeld in huis, kortom: EEN SUPER ZONDAG!

En Linn is als alles goed is verlopen, vanmorgen vroeg in Zuid-Afrika aangekomen! Kan ze eindelijk haar verrassing aan Martijn laten zien. Ik mocht er nog niet over praten maar bij Linn is de beugel eruit! Ze is helemaal blij!

2 comments:

ARLENE VOOGD said...

Heerlijk een dagje RUST , nou wel zielig voor Jan maar.....:)Je moet goed uitgerust naar Holland komen hoor!Fijn voor Linn dat die beugel er uit is,lijkt me toch een rotgevoel!

Joni said...

Hoi Ans,
allereerst wil ik even zeggen dat ik je blog leuk vind om te lezen! Ik ben ermee begonnen toen Linn bij jullie was, maar ben het blijven lezen.
Maar ik heb ook nog een vraagje. Een vriend van mij zou volgend schooljaar heel graag stage willen lopen in HK. Hij studeert chemische techniek op HBO niveau. Zou jij misschien weten of hier mogelijkheden toe zijn en hoe hij dit misschien het beste aan zou kunnen pakken? Alvast bedankt,
Groetjes Joni

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails