Wednesday, December 05, 2007

Sinterklaas was here!!



OK, dit is natuurlijk niet de echte Sint maar een hulpSint! Dat zie je ook gelijk natuurlijk. Waar is de baard? Waar is de staf?

Vanavond moest Jesse na onze pakjesavond, ook met NL skypen. Zijn nichtjes en de hele familie zouden klaar zitten voor de computer, om met de webcam ome Jesse te kunnen zien op 5 december.

Op het menu stonden Fishcakes met salade en kwarktaart met verse bosvruchten toe! Ik moet toegeven dat het weer erg leuk was om voor meer dan 2 personen te koken.


Maar goed wij hebben hier met z'n 5-en heel gezellig Sinterklaas avond gevierd. De eerste uren zaten Chiel, Jesse en Bram steeds aan de telefoon. Soms afzonderlijk, soms alledrie tegelijk. Maar rond 10 uur 's avonds, werd het ineens stil aan de "overkant"! Schijnbaar kreeg heel Nederland massaal 2 uurtjes eerder vrij vanwege pakjesavond en dat was te merken.


Toen kon er eindelijk begonnen worden met de cadeautjes en de gedichten. Het gedichtenniveau was vanavond bijzonder hoog! Van de 5 gedichten waren er zeker 3 met meer dan 1 kantje vol!



En niemand was ondeugend geweest! Iedereen kreeg een pakje van de GoedHeiligman! En de pepernoten en chocolade Sinterklaasjes gingen schoon op!

Na het eten gingen de mannen aan de afwas. Heel lief!

1 comment:

Arlene said...

Leuke Sint!
Toch fijn dat Sint jullie zelfs in Hongkong weet te vinden!
Nog even en je kan gaan genieten van het echte hollandse rotweer!
liefs Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails