Saturday, December 29, 2007

Donderdag en vrijdag

Donderdagavond kwamen Jos en Irma aangescheurd in hun Mini. Irma had nog gewerkt, de zielepoot, en was opgepikt bij het werk door Jos.

Natuurlijk over van alles en nog wat gepraat rond de openhaard en het eten bestond uit hapjes! Allemaal van de Turkse Winkel hier in het dorp, nog een salade en couscous erbij, en de maaltijd was klaar. Ik vind het super stom van mezelf maar ik heb geen enkele foto gemaakt! Das niets voor mij, maar ja, tis niet anders.
Het was hardstikke gezellig maar we misten natuurlijk wel de rest. Jesse die druk aan het werk was in HK, Bram en Kamilla die waarschijnlijk alweer in het vliegtuig terug naar HK zaten, en Pim en Shumin die deze kerst in Singapore zouden door brengen. 
Natuurlijk hebben we verteld van Cynthia en Michael, onze nieuwste vrienden in HK. En het was niets dan goeds hoor!
En op vrijdag zijn we naar Helmond afgereist. Jos en Rita hadden ons uitgenodigd op de boerderij! By the way, een geweldig pand met onbenullig veel ruimte ( we kregen zelfs last van pleinvrees!) tegen de bosrand aan. Super!

Even later kwamen Hildegard en John en zijn we met z'n allen naar Geldrop gereden.
 Ze hadden een tafel gereserveerd bij de 2Heren. Het zag er zo mooi uit! Een mooi oud pand met heel veel ramen waar kaarsjes voor stonden. En het verrassingmenu was perfect! Veel maar heerlijk! We hebben ontzettend gelachen en voordat we het wisten was het al 11 uur.
Te vroeg om naar huis te gaan volgens Jos. We zijn weer in de auto gestapt en richting Helmond gereden. Daar hebben we kennis gemaakt met de Branbantse kroegjes en het Bavaria bier bleef rijkelijk vloeien.


Rond 1 uur zijn we toch weer naar huis gereden. Chiel moest vanmorgen vroeg al aan de telefoon hangen met HK en dan is het toch wel fijn als je een beetje wakker en nuchter bent.
We zaten nog niet in de auto of Chiel sliep al. Toen ik de auto voor het huis parkeerde werd hij ineens wakker:"Waar zijn we eigenlijk?" De schat.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails