Friday, December 14, 2007

To Do- lijstje

Het is alweer vrijdag. De weken vliegen echt voorbij op het moment!

Ik heb alle cadeautjes gekocht en ik moet nog maar voor 2 personen een gedicht maken. Pfff....
Maar het volgende probleem dient zich gelijk aan. Hoe krijg ik alles mee in de koffer? Ik blijf een maand dus warme kleren moeten ook mee...

Immigratie heeft alle papieren waar ze om hebben gevraagd. Nu nog maar afwachten wanneer we onze nieuwe ID-kaart kunnen ophalen.

De ramen zijn schoon, de keuken is schoon, de wasmand is leeg! Nu de boel bijhouden dan kan ik donderdagavond de deur met een gerust geweten dicht doen!

Jan zit in China. Morgen haalt Chiel hem af van de ferry, want dan kan hij van het weekend eens rond gaan kijken in HK. En gisteren ging het zo lekker in de fabriek dat het werk al ver gevorderd is! YOU GO JAN!!

Het kerstdiner met het personeel hebben we verschoven naar Chinees Nieuwjaar. Ze vieren toch geen kerst en er is geen avond meer vrij tot aan donderdag. Geeft ons ook meer tijd om eens iets leuks te gaan doen en te plannen met hun.

Vanavond gaan we eten met z'n allen en we ontmoeten de man van Cynthia. Leuk!

En morgen vliegt Linn naar Zuid Afrika. Gaat ze de kerst en oud en nieuw met Martijn vieren in een korte broek!

Er was nog meer....maar daar kan ik zo niet opkomen....

1 comment:

Anonymous said...

Dat klinkt lekker druk, zeker voor de laatste paar dagen;-))
Enne, een goede raad...laat zeker ruimte voor warme kleren, liefst zo voor 't grijpen, het is koud waarschijnlijk als jullie aankomen!! Zeker met wat jullie gewend zijn;-) Dus warme trui en jas bij hand houden!!

Tot vrijdag!!

Liefs, Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails