Sunday, December 02, 2007

De Flevohof?!



Vandaag zijn we naar de Wetlands geweest. We wilden een stukje hiken en omdat we nog nooit in de West New Territories waren geweest, hadden we gelijk een mooie bestemming.

Eerst met de MTR toen de trein en daarna met de Light Rail, wat zoiets is als de tram. Het lag zover weg van alles dat we het idee hadden, dat we in een prachtig natuurgebied terecht zouden komen waar nauwelijks mensen zouden rond lopen. Wel niets is minder waar!

Prachtig opgezet, super georganiseerd, maar als je tussen 10 busladingen vol mainlanders de ingang in gaat, dan vergaat de lust je wel. Overal stonden borden van "Be Quiet, Birds Have Ears", nou daar hebben de chinesen geen boodschap aan!


Misschien is een zondag voor zo'n tripje niet de juiste dag. Hardstikke druk...Het leek wel op de Flevohof! Chiel en ik vonden er niet zoveel aan. Maar een dagje uit met z'n 2-en waarbij je geen laptop hoeft mee te sjouwen, was super! Begrijp me niet verkeerd, het was een mooi natuurgebied, het dierenleven in een moeras was prachtig uitgebeeld maar het was gewoon te druk.

Zo lijkt het net, of we alleen waren!

Toen we terug waren, heeft Chiel nog hard gelopen met Jesse die ook weer terug is van Manilla. Hij heeft mij beloofd foto's te sturen van zijn feestje. Dus die komen nog. Daarna lekker gegeten bij My Tokio op het terrasje en vanavond waren we weer lekker op tijd thuis.



Gisteravond hebben we de verjaardag gevierd van Steve die 50 jaar is geworden. Het was hardstikke gezellig, zagen weer oude vrienden die we maanden niet gezien hadden, en de muziek van de live band was super! Alleen ietsjes te veel wijn gedronken ...

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails