Wednesday, October 19, 2011

Bijpraten

We hebben het gewone leven weer een beetje opgepakt. Wel met dichte ogen en een slaperig verstand want de jetlag is deze keer hardnekkig. Ik viel vannacht pas om 7 uur in slaap...Maar toch. Gisteren is Chiel naar Shenzhen geweest en vandaag is hij in HK. Bergen met werk en stapels onbeantwoorde emailtjes liggen geduldig op hem te wachten. Altijd fijn. Vanaf volgende week krijgen we weer klanten.

Ikzelf heb me weer vol overgave gestort in het sociale leven. Gezellig lunchen en koffie drinken met Mickey. We moeten echt elke kans grijpen want over 3 weken gaat ze 5 weken (of 6) op vakantie, kort bij terugkomst vertrek ik weer naar NL, en als we dan terug komen in januari, hebben we geen idee hoe lang het duurt voordat Jaap en Mickey verhuizen naar Vancouver. Ik moet er nog maar even niet aan denken...

Gisteravond gegeten met Joke die precies nog 6 dagen moet wachten voordat ze haar dochter in haar armen kan houden. Blijft raar dat je al maanden weet of je een dochter of een zoon krijgt en dat de geboorte al maanden van te voren gepland staat, maar hier is dat normaal.

Jos hebben we niet meer gezien. Hij is druk met de beurs voorbereiden. Morgenochtend mogen ze weer 4 hele dagen hangen op de beurs.

O ja nog even over het weer. Het is zalig! Zonnetje, 26 graden, lekker droog, geen bezweet lijf!

1 comment:

ARLENE VOOGD said...

Hoop voor je dat je de jetlag gauw van je af kan schudden,wat jammer dat Mickey gaat verhuizen,geniet er nu nog maar van!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails