Friday, October 07, 2011

Feestje

Het was gezellig om (een deel van) de familie weer te zien. Marrie vierde haar verjaardag en dat moest natuurlijk gevierd worden. Lody kwam 's middags naar Druten om Linn en mij op te halen, nog een kopje koffie gedronken en toen gingen we op weg naar Nunspeet.

Mocht je Chiel missen in het hele verhaal, hij zat in Polen. 2 Dagen reizen voor 2 uurtjes vergaderen. Ik was al blij verrast toen hij zei dat hij per vliegtuig naar Polen zou gaan. Slim. Maar eenmaal op het vliegveld aangekomen in Polen, bleek dat de plaatst van bestemming nog eens 5 uur rijden verderop lag. Niet slim. Plus dat er vergeten was om een hotel te boeken voor 1 nacht. Ook niet slim. Dus bovenop die 5 uur, kwam nog eens een uur om te zoeken naar een hotel. En geloof het of niet, de hotels in Polen (op die plek dan) zaten allemaal vol! Maar gelukkig hebben ze niet onder de brug gelegen of in de auto geslapen. Ze hebben nog ergens achteraf een kamer gevonden die ze moesten delen...Wat je toch allemaal niet over moet hebben voor je werk.


Maar goed. Wij zaten in Nunspeet. Gelukkig nam de regen en het stormachtige weer af en konden we rustig onze weg vervolgen. Vrienden en familie kwamen gevoegelijk binnen druppelen en ik heb het nieuwe huis van Martine nog bewonderd. Geweldig huis! Super gaaf ingericht! En op loop afstand van haar ouders. Wat wil een mens nog meer!

 

Aan het eind van de middag kwam dan ons beloofde buffetje. Heerlijke chinese hap, compleet met babi panggang! Zalig!  En Marrie zag er stralend uit. Iedereen was in opperbeste stemming! Maar rond 7 uur begon mijn rug weer op te spelen en was het tijd om naar huis te gaan.


Bij thuiskomst zat Chiel al op de bank. Doodmoe. Hij was het wel even zat, dat gejakker van links naar rechts over de aardkloot.

Vanmorgen om 9 uur moest hij in Breda zijn voor een vergadering. Niets aan de hand. Lekker op tijd op staan en op z'n gemakkie straks de auto in...dacht hij... Maar gelukkig kwam daar natuurlijk verandering in. Om 7 uur ging zijn telefoon. En terwijl hij nog in slaap tenue de telefoon op nam, hoorde hij dat de vergadering niet om 9 uur was maar om 8 uur! Fijn!

Dus weer gejakker naar de badkamer, aankleden en gelijk in de auto springen en jakkeren naar Breda waar hij natuurlijk te laat aan zou komen omdat het slechts 1.15 uur rijden is vanaf hier. Mits er dan geen files staan natuurlijk...en dat gebeurt nooit!

(zucht)

In ieder geval gaan we vanavond met Linn en Ben naar Remy! Gezellig!!
Enhanced by Zemanta

1 comment:

Arlene said...

Was weer erg gezellig!Bedankt voor de foto's

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails