Sunday, October 30, 2011

Huisjes kijken, deel 3

Zaterdagmiddag hadden we weer een afspraak met een makelaar. Voordat we opnieuw naar huisjes gingen kijken, wilden we eerst langs Joke op kraamvisite. Ik was erg benieuwd naar Lexie! Nou wat een plaatje is ze! Prachtige baby en ze heeft wel heel veel weg van haar papa. We hebben even gepraat, de baby bewonderd en toen moest Chiel naar het vliegveld.


De gisteravond had Chiel een smsje gekregen van de klant of hij afgehaald kon worden. En eigenlijk kon hij geen nee meer zeggen want de klant zat al in het vliegtuig en verwachtte dus bij aankomst in HK, Chiel op het vliegveld. Heel fijn. Onze afspraak met de makelaar moest ik nu dus alleen doen.

Bij de makelaar, stond Joyce al op mij te wachten. Ze had 3 huisjes om te bezichtigen.

1. May Wah Court, Chathamroad. 950 square feet.
Ruim maar vreselijk gedateerd. En alles is ingebouwd dus eruit slopen mag niet. Afschuwelijke plafonds, kleine slaapkamers i.v.m. het totale oppervlak. Maar wel leuk uitzicht over Chatham road. Nee, die word 'm niet.


2. Kimberley Mansion, Austin Avenue. 1600 square feet!
Groot. Heel groot dus maar zo slecht ingedeeld. Een hele grote slaapkamer maar een piepklein badkamertje en een super kleine keuken. Er was zelfs een balkonnetje die betegeld was met kraakwitte tegels. En natuurlijk hing de was gezellig voor het raam zodat er nog minder zonlicht naar binnen kon komen. In dit pand, woonde de eigenaar nog. Dus mochten we dit willen huren, dan vertrekt de eigenaar naar een ander huisje. Dit pand ligt precies tegenover het allereerste pand die we bezichtigd hebben vorige week.


3. Dit is het huisje die we al eerder bezichtigd hebben. En ondanks het ontbreken van een keuken en een normale badkamer, blijft dit toch wel een leuk pandje. We zullen zien. We hebben nog tijd...

1 comment:

ARLENE VOOGD said...

Je hebt nu wel al een goed inzicht in wat je kan huren in Hongkong,gelukkig hoef je niet direct een beslissing te nemen!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails