Saturday, October 01, 2011

Zomer in NL!

Wat boffen we toch! We maken de zomer mee in NL! Dit jaar gevallen tussen 24 september en waarschijnlijk tot 4 oktober! Het blijft wel een beetje vreemd gezicht dat de bomen hun blaadjes verliezen en alles in de tuin zo'n beetje is uitgegroeid, dat de beukennootjes al op de grond liggen en dat de kastanjes plat gereden op straat liggen. Maar toch!


Het is echt heerlijk weer. Geen wind, geen wolkje, geen druppel, maar volop het zonnetje! Gisteren was het hier zelf zo'n 27 graden! In september!! Iedereen is ook vrolijk. Zelfs de meest stugge verkoopmedewerkster van de supermarkt heeft een glimlach op het gezicht. Wat een beetje zon niet met de mens kan doen. Volgens de KNMI blijft het zo tot dinsdag. Dan valt de temp naar 14 graden en is de kans op regen weer lekker hoog. Dus tot dinsdag gaan we zo veel mogelijk genieten van terrasjes en de zon!


Chiel is vannacht weer thuis gekomen. Hij is 2 dagen naar Frankrijk geweest en heeft hele goede bezoeken gehad. En vandaag blijft hij eens een dagje thuis! Jippie! Straks gaan we naar Nijmegen en Linn gaat gezellig mee. Ze moet iets inleveren bij het Radbout en daarna gaan we lekker shoppen.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails