Monday, October 10, 2011

Op de fiets

Zondagmorgen werd ik heel lief gewekt door Chiel met een croissantje en een kopje koffie. Hij stond al aangekleed en wel naast me. Of ik nog zin had om mee te fietsen. Hij moest 28 km hardlopen volgens zijn schema. Ik keek eerst naar buiten. Regent het? Maar nee. De zon scheen zelfs! Dus ik heb aangekleed en een halfuur later zat ik al op de fiets.


Via de dijk, liep Chiel in een raptempo richting Afferden en Deest, naar de brug van Ewijk. Daar gingen we door de uiterwaarden, nagekeken door de koeien. Volgens mij ging het best vlot maar volgens Chiel liep hij niet zo lekker. Zijn kuiten waren keihard en deze keer moest hij echt hard werken om vol te houden. 


En eerlijk gezegd had ik zelf ook moeite om vol te houden. Zo'n zadel is niet geschikt om kilometers achter elkaar boven op te zitten. Mijn rug begon ook iets te protesteren maar als je eenmaal 18 km verderop bent, dan heb je ook geen zin om gelijk om te keren om naar huis te gaan. We hebben dus samen flink afgezien.


Maar ook al het ging het niet zo lekker, Chiel heeft zijn 28 km gelopen! Zelfs 28,1 km. En op 500 meter na zouden we dan door de achterdeur lopen maar Chiel had het helemaal gehad! De laatste 500 meter hebben we gelopen. En hij gaf toe als ik niet mee was geweest, hij al veel eerder was gestopt. Nou dan ben ik niet voor niets mee gegaan.

De rest van de zondag hebben we gehangen op de bank. Spierpijn! Ik had zelfs geen zin om te koken dus we hebben nog maar even nasi gehaald. Lekker.

En nu zit ik weer alleen. Linn is naar Nijmegen, Ben aan het werk, Chiel aan het werk. Morgen ga ik een dagje weg. Samen met Lody ga ik naar Simone. Leuk!

1 comment:

Arlene said...

Bikkels!! Veel plezier in leidschehagen,ga daar ook geregeld shoppen met Thea

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails