Tuesday, October 04, 2011

Niets bijzonders

Gistermiddag zijn Chiel en ik samen op werk bezoek geweest in Eindhoven en later hebben we met de klanten en hun vrouwen een hapje gegeten in Geldrop. Het was heel gezellig en we kwamen pas tegen middernacht thuis.

Vandaag wordt een rustig dagje denk ik. De rugpijn is iets afgenomen (jippie!) maar om dat te compenseren heb ik nu last van buikgriep (ahhh..). Heel fijn. Het zal dus wel bankhangen worden en vooral in de buurt blijven van een toilet.

O ja, het lenteweer waar we de afgelopen week van hebben genoten is definitief voorbij. Het is grijs en de temp gaat vanaf vandaag gestaag naar beneden. Het herfstweer heeft zijn eigen plekje weer ingenomen. Jammer maar helaas.

En  nu zit ik alleen thuis. Ben en Linn vertrokken saampjes naar hun werk en Chiel reed even later weg  naar Barneveld. Morgen vertrekt hij naar Polen voor 2 dagen. En ik hoorde vanmorgen dat hij waarschijnlijk nog opnieuw naar Frankrijk moet. Druk, druk, druk.

5 comments:

Rina said...

Hee Ans,
Wat vervelend nou, net je rug wat beter, heb je weer het volgende. Maar wat ben je toch altijd heerlijk positief. Houden zo! Want dat helpt ons ook positief te zijn.
Knuffel van ons allemaal

Fiona Teeuw said...

Tja Ans, dan maar op zoek naar de Norit.

Mickey said...

Da's balen! beterschap!
x

Arlene said...

Hoe is het nu?Alweer wat opgeknapt?

miss honeybee said...

ja hoor, het gaat een stuk beter!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails