Saturday, October 22, 2011

Hangen, huisjes kijken en naar Shanghai

Het weer is super momenteel in HK. Heerlijke temperatuurtje, zonnetje, briesje en een lage luchtvochtigheid. Beter dan dit wordt het niet, dus als het maar even kan, moet je hiervan genieten.


Gistermiddag bijvoorbeeld, gingen Mickey, Joke en ik lunchen bij Al Molo. Haiwen kwam ook even langs en zelfs Chiel at een hapje mee. We zaten daar zo lekker dat we besloten om de hele middag ook door te brengen op het terras en 's avonds er een hapje te eten. Lekker niets doen en mensen kijken.


Joke heeft het lang volgehouden maar rond 4 uur wilde ze toch maar naar huis. En begrijpelijk. De dikke buik gaat nu toch wel een beetje in de weg zitten. Na het werk kwamen Jaap en Chiel er weer bij zitten en onze hangdag werd om 10 uur afgesloten met een wandelingetje naar huis.


Vandaag hebben we dimsum gegeten met Haiwen, Joke en haar schoonmoeder en Jaap en Mickey. Chiel en ik gaan namelijk morgenmiddag naar Shanghai voor 4 dagen en zo konden we nog even afscheid nemen. Vandaag zouden wij Joke voor het laatst zwanger zien! Als we donderdag terug komen is de baby al geboren!


Na het eten liepen we weer terug naar huis. Jaap en Mickey hebben we gedag gezegd want wij wilden naar een makelaartje. We wilden eens zien wat voor flatjes er te huur zijn. We hebben 2 kantoortjes bezocht en hebben afspraken gemaakt met beiden. Volgende week vrijdag en zaterdag gaan we wat flats bezichtigen. Vandaag hebben we er eentje gezien en dat viel niets tegen! Groot, redelijk goedkoop maar een keuken van niets. Stel dat we voor dit appartement zouden gaan, dan zal er toch eerst een normale keuken ingezet moeten worden. Wel leuk is dat we dan weer bijna buren kunnen zijn van Jesse! Enfin, volgende week eerst die andere flatjes maar eens bekijken.


Vanavond hebben we gegeten met de familie Grolle. Weer gezellig aan de pizza's en de pavlova's. Het was erg leuk om ze allemaal te zien na hun vakantie naar Beijing. En we hebben lootjes getrokken voor Sinterklaas! Heel grappig. Een surprise plus gedicht moet het worden, en als ik de familie zo hoor, dan moeten we echt aan de bak want zij zijn professionele surprise makers! We gaan ons best doen!

En morgenmiddag vertrekken we dus naar Shanghai. Voor het werk weliswaar. En ik ga mee. Altijd leuk. Nou bestaat er zoiets als censuur in China en zijn Blogger en Facebook geblokt, dus ik kan pas weer iets bloggen als ik terug ben in Hong Kong. En dat is donderdagavond.

Tot dan!
Enhanced by Zemanta

1 comment:

De familie Grolle said...

Hee Ans en Chiel. Was weer erg gezellig en lekker. En die surprises, dat komt helemaal goed. Het gaat om de voorpret en de gezelligheid. En met jullie is dat altijd gegarandeerd.
Veel plezier in Shanghai.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails