Monday, June 04, 2012

Rust

Zondag was onze eerste dag dat we niets hadden! Geen afspraken, geen klanten, geen collega's, helemaal niets!

We zijn helemaal bijgekomen! Nadat we afgelopen maandag weer terug waren in HK zaten we barstens vol met afspraken. Wel heel leuke en gezellige dingen en ik had het voor geen goud willen missen, maar even niets doen zat er niet in. En op zich is niets doen niet echt iets voor mij, maar die jetlag hakte er goed in. 's Ochtends niet uit bed kunnen komen en 's avonds met geen stok het bed in te krijgen. Lastig dus.

We hebben zondagmorgen eerst een paar uur gehangen op de bank. Nog nauwelijks ingezeten. Lekker een broodje gegeten, nog maar een kopje koffie gedronken en toen hebben we ons onder de douche gesleept. Stukje gewandeld, heerlijk geluncht bij de Vietnamees. Nog gekeken naar nieuwe hardloop schoenen voor Chiel en later is hij met die schoenen gaan hardlopen op de sportschool.

Ik heb de wasmachine nog maar eens aangezet. Er lag genoeg wasgoed! Beetje de boel opgeruimd, dingen uitgezocht en toen was het alweer tijd voor het avondeten. Deze keer zijn we naar de Chinees geweest die onder Chiel's kantoor zit. Het Jade Garden restaurant. Heerlijk gegeten! Naar huis gegaan, omgekleed, wederom gehangen op de bank, filmpje gekeken en toen naar bed. Lekker hoor.

 

Vanmorgen kwamen we er allebei weer fris en fruitig uit. Chiel ging nog maar eens hardlopen en ik niet, hihi. Vandaag blijft hij in HK werken en morgen gaat hij naar Shenzhen. Dan zal het wel laat worden eer hij thuis is. Hij heeft heel veel te doen.

Vandaag ga ik Joke nog ontmoeten. Ze is in HK met een vriendin om haar Chinese visum te verlengen. Ik verwacht haar eigenlijk elk moment. Gezellig!

Morgen ga ik de tent maar eens opruimen, nog een wasje doen en de koffer weer op bed gooien. Want .... tadadada...woensdag gaan we voor 6 dagen naar Phuket!! YEAH!! Eerst 3 dagen naar Sala in Noord Phuket en daarna 3 dagen naar Zuid Phuket.


Zaterdag ontmoeten we daar Pim en Jesse. Zondag gaan ze met z'n drietjes de halve marathon lopen! Echt een vervelende hobby hebben die mannen van mij, hihi.

3 comments:

Arlene said...

Jakkes wat een rot hobby van die mannen en jij moet maar weer mee :)
Heerlijk genoten van je luie zondag daar knapt een mens van op!

Rina said...

Hoi Ans,
Veel plezier in Phuket. Geniet van je vakantie. Als je terug bent tijd voor koffie!!!!

Simone said...

Heee Ansje ( en mannen) heel veel plezier en geniet lekker van elkaar en de prachtige omgeving en je weet het he? Plompje in..... plompje uit..... minstens 3 x daags (recept van dr. Oetker, hihi) Heel veel plezier...... Onze break zit er helaas weer op.... dikke kus

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails