Monday, June 18, 2012

Zonde

Nou dat was 'm weer. We zijn een ervaring rijker en een illusie armer. Ongenadig onderuit gegaan tegen de Portugezen. Maar goed, je kan niet alles hebben.
Ik was enorm blij dat we nergens heen zijn gegaan. Je zal daar maar staan in het oranje...


Jos is nog wel 's nachts langs gekomen om bij ons naar het voetballen te kijken. De eerste 15 minuten waren geweldig en daarna wilden we maar 1 ding, naar bed! Jos had natuurlijk een jetlag van hier tot overmorgen en met z'n drie├źn zagen we de bui al hangen. Dit gaat niet lang goed.


In ieder geval hebben we gisteravond lekker gegeten! De bbq ging aan, en Jos, Jesse en Mickey kwamen een voor een binnen druppelen. Het vlees wat ik had gekocht bij de leuke Australische slager was de rit meer dan waard. Super lekker en heel erg mals.


Maar wel binnen gegeten want de lucht zag er onheilspellend uit. De allereerste T1 van dit seizoen is afgeroepen! Er is een typhoontje in de buurt en je waait zo'n beetje van het balkon af. Ook de regenbuien mogen er wezen. Zo schijnt de zon, zo ben je nat tot op je onderbroek.Zonde...
Zonde dat we niet gewonnen hebben en eruit gemept zijn. En zonde dat het gebeurt is door die enorme irritante Ronaldo met zijn kappershoofdje.
Zonde dat ik 3 nachten niet geslapen heb. Zonde dat ik toch niet in bed ben blijven liggen zoals ik me had voorgenomen.
Zonde dat ik mijn met zorg uitgezochte oranje meuk uit NL voor niets heb meegenomen. Heel erg zonde want daarvoor in de plaats had ik nog een kilootje kaas extra mee kunnen nemen.
Zonde dat op de foto van de slagerswinkel, de slager zelf niet te zien is!2 comments:

Simone said...

Kijk en dat je die leuke slager niet kan zien op de foto, is echt heeeel erg zonde....... gelukkig heb ik hem "live" mogen aan schouwen..... jammie hoor, ehh het vlees.....

Linn said...

Ja hee, ik wil ook DE slager zien. Ga s terug en maak n leuke foto voor je dochter ;)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails