Wednesday, June 20, 2012

Van alles en nog wat

Nou die storm viel dus erg mee. Geen potje is weggewaaid! De volgende morgen was het van T3 naar T1 gegaan dus ik had me voor niets druk gemaakt. Eind goed, al goed. Wel was er die dag echt blauwe lucht te zien en aan de hemel verscheen zelfs een regenboog die helemaal te zien was! Mickey heeft daar 2 foto's van gemaakt uit 2 verschillende ramen van haar flatje. Het ziet er surrealistisch uit en daardoor geweldig!

Foto's gemaakt door Mickey! Jammergenoeg krijg ik ze niet naast elkaar.

Omdat Mickey nog maar heel even in HK is, hebben we deze week allemaal dingetje gedaan, en moeten we nog doen, die bij haar op het lijstje staan.


Zo zijn we naar het Nikon service centrum gegaan in Mongkok omdat haar fototoestel kapot is. Even een bezoekje brengen, cameraatje wordt nagekeken en over een week of 2 krijgt ze bericht of het wel of niet te maken is. Terwijl we daar zaten te wachten, heb ik nog een leuke foto gemaakt van Nathan road. Te zien vanaf 27 hoog!


Gistermiddag hebben we ook geluncht met Rina, Loes en Lars. Dimsum werd het. En wat hebben we zalig gegeten! Dit restaurantje op Prat Avenue zit een beetje verscholen en we waren er nog nooit geweest. Mickey wel. Ze was daar met een vriendinnetje geweest en nu kon ze ons laten proeven wat zij daar had gegeten. Heel erg lekker! En Loes kreeg privé les van de serveerster in de Cantonese namen van de dimsum. Ze waren daar heel erg gecharmeerd van Loes. Blond EN ze kan een woordje Cantonees!


Gisteravond hebben Mickey en ik een hapje gegeten samen met Mark. Mark die ik bijna niet herkent had vanwege zijn Brutus-achtige baard! Maar die staat hem geweldig! We zijn Indiaas gaan eten. Mark was daar weer geweest met een leverancier en had daar de heerlijkste garnalen gegeten. Dus wij wilden dat wel eens meemaken. En echt, ze waren zalig! We hebben zo lekker gegeten en we waren precies op tijd klaar! We konden vertrekken net voordat de Indiase tingel-tangel band ging spelen en de zangeres haar mond open deed. Perfect dus!


Vanmorgen is de Park'nShop weer langs gekomen met een nieuwe voorraad bbq-briketten. Ze vliegen erdoor hier! Het was voor mij gelijk tijd om onze bijkeuken maar eens op te ruimen. Er is weer plek voor de fiets van Jesse en de Lambo van Viggo!

Vanavond ga ik met Mickey weer eten en daarna gaan we naar de Nightmarket. Mickey wil nog even kijken of er echt niets leuks meer te koop is! Kan nog net!

En Chiel kreeg vanmorgen bericht dat hij is ingeloot in de marathon van Osaka in Japan! Hij is helemaal blij! Er waren veel meer inschrijvingen dan dat er plek is.

Thank for your recent application to enter the Osaka Marathon 2012.Over the application period of April 5 to May 7, 2012, substantially more responses were received than the number of places available. A strictly neutral draw was conducted and you were selected in that draw.

Dat wordt pas in november dus we hebben nog even. Silla gaat ook lopen maar ik weet nu niet meer of dat voor de halve marathon is of voor de 10 km. Ik vind het allemaal best. Ik ben nog nooit in Japan geweest, dus voor mij kan dit tripje niet meer stuk. Het boek over Japan is al uit de boekenkast gehaald!

Nog 1 nachtje slapen en dan is Chiel weer terug uit China. Gezellig!
1 comment:

Mickey said...

Als je heeeeeeel goed kijkt kan je zien dat-ie dubbel is!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails