Wednesday, June 13, 2012

Thuis

Het leven gaat weer zijn normale gangetje. Gisteren heb ik de hele dag door wassen gedraaid. De ene helft op mijn wasrekje laten drogen en de andere helft de droogtrommel in. Want het gaat niet zo snel met drogen...ten eerste miezert het en ten tweede is de luchtvochtigheid zo hoog dat de was voor eeuwig aan dat rekje blijft hangen.

En ik moest mijn balkon weer even schoon spuiten. Na 6 dagen weg te zijn geweest is het altijd weer een verrassing wat je vind! Totale buit van gisteren was: 1 T-shirt op een hanger, gummetje, pennen, havermout, propjes papier, een hoopje ondefinieerbaar iets, en een strip met Vigora 100, red tablets! 
Waarvan 2 tabletten misten! Ik hoop dat onze bovenbuurman een paar fijne avonden heeft gehad! Nu alleen nog die condooms in de prullenbak gooien Buum!


Chiel is gisteren weer gaan werken. Hij heeft het lekker druk. Afspraken, Skype-meetings, telefoon, nou ja je begrijpt wel wat ik bedoel. Maar gisteren moest hij tussen de afspraken door ook nog naar het Nederlandse consulaat. Zijn paspoort zit op een halve bladzij vol dus er moet een nieuwe komen. Er moesten ook nog pasfoto's gemaakt worden naar Nederlandse richtlijnen. En zoiets kan hij alleen maar doen. Dus.

Ik heb omdat hij laat zou thuiskomen lekker thuis gekookt. Ook weer fijn om thuis op de bank te zitten met je bord op schoot. Vandaag is hij weer vertrokken naar China. Voor 2 dagen deze keer. Klanten komen langs en vergaderingen moeten gehouden worden. C'est la vie. Maar hij is wel op tijd thuis voor het voetballen!

Ik daarentegen ga straks gezellig lunchen met Mickey! Ze is weer in het land. Dit wordt voorlopig de laatste keer want volgende maand wordt de boel ingepakt en vertrekken zij en Jaap naar Canada.

Maar eerst koffie! Best fijn om weer thuis te zijn!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails