Monday, August 19, 2013

Culinaire vette hap

Irma en Viggo zijn weer in NL. Nog sterker, ik geloof dat Irma vandaag alweer aan het werk is. C'est la vie. Jos had nu dus tijd over en daar maakten we gelijk maar gebruik van ;-)

Zaterdag haalde Jos ons op en onze eerste stop was de Smartone winkel op Camronroad. Chiel's telefoon is echt al maanden van slag. Dan hoort hij je wel, dan weer niet. Soms mist hij hele telefoonoproepen gewoon omdat het niet door komt en de startknop doet het ook niet meer. Al die maanden was het geen probleem vond hij maar deze week was het genoeg. Er moest een nieuw appeltje komen.


Bij de Smartone werd alles in orde gebracht. Wij hebben ons abonnement daar en daar krijg je een Iphone bij verlenging of bij een nieuw abonnement. Slimmer dus om hem hier te kopen dan in de Applestore. Het ging niet snel maar ze was wel heel aardig. Tegenwoordig komt er geen stukje papier aan te pas. Alles gaat per Ipad in het systeem. Het leek net alsof ze een spelletje aan het spelen was maar nee, ze was echt voor Chiel aan het werk. Een verlenging van het abonnement, Iphone 5 werd uitgepakt, betaald en daar na liepen we de winkel uit en taxi in richting Kowloon Tong.


We hadden afgesproken om naar Festval Walk te gaan in Kowloon Tong. Een super shoppingmall met alle leuke (lees betaalbare) winkels. Jos wilde daar naar de Appelstore. Hij moest wat dingen uitzoeken. Prachtige winkel trouwens. Die op Central onder de IFC is volgens mij de mooiste winkel ter wereld, maar deze was niet verkeerd. We hebben wat rond gesnuffeld en we stonden weer verbaasd hoe aardig het personeel was. Tuurlijk het is hun werk maar toch. Omdat we per rolstoel binnen kwamen, werden alle registers los getrokken. Echt heel fijn om mee te maken.


Nog een bakkie koffie en de taxi weer in. Terug naar huis. Beetje bijkomen van de klamme hitte en de drukte. 's Avonds zijn we met z'n drietjes gaan eten bij Wooloo. Jesse kon niet, Jesse zat namelijk bij de Japanner in Macau met Mabel en elke 3 seconden kregen we een jaloersmakende foto van de gerechtjes. We moeten gauw weer eens mee als ik dit zo zie...


Zondag zijn Chiel en ik gaan wandelen. Naar Yau Ma Tei om eindelijk een weegschaal te halen met een grote bak erop. Al zeg ik zelf ik ben nogal bezig met bakken en braden en dat kleine bakkie waar ik alles in moest afmeten, daar werd ik niet goed van! Nou had ik wel een droge dag uitgezocht om te wandelen, ik bedoel het regende niet maar het was super klam! Ik dreef achter de rolstoel en Chiel had nergens last van ;-)


We hebben heerlijk rond gelopen en op de terug weg langs Sushi One gelopen om te lunchen. Lekker.


En 's avonds was de klassieker Ajax-Feijenoord op tv. Jos kwam eten en op het menu stond de aanvraag van Jos...kroketten! En die foto's werden dus weer gewhatsapped naar Jesse! Tja...
Al zeg ik het zelf, de kroketten zagen er goed uit en smaakten heerlijk. Zoete aardappel frietjes uit de oven erbij en ik had nog zelf appelmoes en mayo gemaakt. Culinaire vette hap dus!


Jos had cupcakes van Cupcake Kisses meegenomen voor bij de koffie en mensen wat waren die za-lig! Dat wordt een blijvertje, echt waar. Super lekker. En Ajax heeft gewonnen! Wat wil een mens nog meer!


Vanmorgen stond ik alweer om 6 uur op de boulevard. De eerste training van de 2de week. Ik heb het gedaan maar ik was kapot toen ik weer thuis kwam. Stiekem wel een beetje trots op mezelf.

Chiel is net de taxi ingestapt naar het werk en straks krijg ik visite van Joke. Leuk!

1 comment:

Mickey said...

Zeg kanjer, wat ben JIJ goed bezig zeg! Kroketten en hardlopen! xxx
Oh en die Japanner in Macau...!!! Jesse...next time sls il er ben... Met zn allen?!?! Hihi
X

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails