Friday, August 16, 2013

Na de storm

Woensdagavond hadden we een afspraak met Joke. Haar ouders waren in HK, net als haar vrienden uit Bejing en haar man was jarig. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Hele gezellige avond gehad, heerlijk gegeten en niet nat geregend!


Op donderdag konden we weer het gewone leven oppakken. De storm was zoals voorspeld, afgedreven naar de westkust van China. De warnings werden weer ingetrokken en gisteren bleef het aardig droog. Wel heel klam maar droog.

Ik ben 's ochtends eerst met Chiel naar fysio gegaan. Ik mocht weer actief meehelpen en dat is altijd leuk. Hij kreeg eerst accupunctuur en daarna gingen we aan de slag. Ik moet zijn schouders naar links trekken en hij moet proberen om recht te blijven zitten op zijn knieƫn. Best zwaar maar het ging heel goed!


Chiel stapte de taxi in naar kantoor en ik ging naar huis. Nog even vlug wat opruimen en daarna liep ik naar Irma. We hadden afgesproken om met Cynthia te lunchen bij BLT. Viggo in de kinderwagen en op naar Ocean Terminal. Cynthia kwam even later binnen en een half uurtje later stond  Jos ook voor de deur. Zijn tripje naar China ging sneller dan verwacht. Leuk!


Na de lunch vertrok Irma en ze ging nog voor 1 keertje shoppen. Op vrijdag vliegt ze samen met Viggo weer naar NL. Jos nam Viggo mee. En Cynthia en ik liepen naar Avedi. Cynthia had mij uitgenodigd voor een facial! En omdat ik tegenwoordig helemaal 'into' de massages ben, was het echt een uitje!
2 Uur lang heb ik voor pampus gelegen, peelings gehad, maskertjes opgekregen en een nek massage gehad. Za-lig! Het enige wat de rust verstoorde was het gesnurk...van mij!

Afscheid genomen van Cynthia en toen nog snel naar American Eagle. Chiel heeft nieuwe broeken nodig maar zelf passen in zo'n winkel gaat niet lukken. Dus met een oude passende broek in de aanslag ben ik gaan shoppen. En dat werkt geweldig. Hij heeft er 2 nieuwe broeken bij die zitten als gegoten.

Terug naar huis. Vlug de was ophangen en wachten op Chiel's telefoontje dat hij in de buurt is. Dat duurde niet lang. Binnen een kwartier kwam het telefoontje al. Hij kwam er aan. Ik weer naar beneden, Chiel opwachten, rugtas aanpakken, helpen met uitstappen uit de taxi en weer naar boven. Voor heel even...


Chiel ging doen wat hij moest doen. En daarna weer de rolstoel in naar beneden. We gingen eten met Jos, Irma en Viggo bij Tandoori Nights. Altijd lekker. En Viggo? Ja hoor, Viggo vind alles lekker dus ook Indiaas eten. En met zijn charme kreeg hij elke kelner op de knieen en gratis komkommerreepjes!

Vanmorgen stond ik net voor zessen op om te gaan hardlopen. Ook maar voor even want de regen kwam met bakken uit de hemel. Daar heb ik geen zin in. Vind het niet erg om tijdens het hardlopen nat te regenen, maar om nou gelijk bij de voordeur al zeiknat te regenen, nah...Dus ik ben lekker mijn bedje weer ingegaan ;-)

Chiel is nu naar kantoor, ik ga vanmiddag nog een bakkie doen met Irma en vanavond gaan we nog met z'n allen snel een hapje eten bij de Thai. En dan vliegen ze weer naar huis. Jammer. Het was zo gezellig!

2 comments:

Arlene said...

Je hebt het weer gezellig druk!
Zag hier op TV dat er weer stormen en andere narigheid daar in jullie buurt zitten,hoop dat het meevalt!

Anonymous said...

ja Ans jij vind het jammer dat Irma eb Viggo weer weg gaan maar wij zijn blij dat we Viggo en Irma morgen weer zien.
we zullen zien of hij ook door jullie is verwend

Jan en Jantina Hardenberg

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails