Saturday, August 10, 2013

Ontbijt

Jos is hier met Viggo en Irma op vakantie. Ze zijn eerst lekker een weekje in Thailand geweest en nu zijn ze in HK.


Viggo is enorm gegroeid en een echt mannetje geworden. Hij lijkt precies op zijn vader ;-) Van de week hebben we al met z'n allen gegeten bij de Thai en bij Wooloomooloo en vanavond heeft Jos een peking eend gehaald bij Kings Lodge die we zalig bij ons thuis hebben opgepeuzeld.


Vanmorgen zijn we met z'n allen inclusief Jesse wezen ontbijten bij Herritage 1881. Ik maakte me eerst nogal zorgen over hoe we daar naar boven moesten met Chiel in de rolstoel maar hetr ging allemaal veel makkelijker dan gedacht.

Eerst lopen van ons huis, via het metrostelsel naar Pekingroad. En toen hebben we de ingang genomen van het Hullet House. Het super hotel wat onderdeel is van Herritage 1881. Daar konden we de lift nemen naar de tweede verdieping en toen we uitstapten zagen we het al...we stonden gelijk op de juiste  plek. Geen gedoe met trappen of roltrappen. Dat was een pak van mijn hart!


Net toen we zaten kwam Jesse binnen lopen. Hij had die lift nog niet ontdekt en had alle roltrappen lopend genomen omdat ze nog niet aan stonden. En geloof mij, door het absurde warme weer hier met de brandende zon, niet echt een pretje. Ook zijn we binnen gaan zitten in de airco...te heet en dat om 8.30 uur!

Morgen steken we de bbq maar eens aan. Kan nog net voordat de typhoon er aan komt!

1 comment:

Simone said...

Zo te lezen was dat weer een gezellig weekeinde! Fijn dat jullie niet hoefden te tobben met roltrappen enzo, maakt het allemaal wel iets makkelijker....Hier is het "normale"leven weer begonnen, Ron aan het werk en ik zoekende....
Dikke kus

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails