Tuesday, July 25, 2006

AJAX

Schijnbaar is er een prijsvraag die AJAX heeft uitgezet. Zet een leuke vakantie foto van jou in AJAX tenue op de mail en je kan een jaarkaart winnen. Daar hadden de mannen wel oren naar. Dus gekleed in AJAX tenue zijn we de hele dag al op zoek naar DE foto!

Ik had het wel gezien na een morgen rondlopen en de hitte werkte ook niet mee. We hebben lekker gehangen aan het zwembad en na het eten (by the way een heerlijke home-made curry) zijn we naar het waterballet en de lightshow gaan kijken op de boulevard. Chiel was nog niet terug van het werk maar die zouden we later ontmoeten als we ergens gingen zitten om af te koelen. Het is heel raar hier. Overdag is het rond de 35 graden en 's avonds koelt het lekker af... 33 graden!

Terwijl we rondliepen zag Martijn ineens een chinees staan in een AJAX-shirt. Hij stapte er gelijk op af en gevraagd of hij met hem en Ben op de foto wilde. Tuurlijk wilde hij dat wel en ik moest met zijn camera ook nog een foto maken.

Ben heeft echt weer alles op de foto gezet. Soms iets bewogen omdat hij zonder flits wilde fotograferen. En dat gaf weer leuke kiekjes zoals een klein chineesje die het allemaal wel goed vond. Hij moest steeds al plassen en niemand wilde luisteren. Nou dan maar gewoon de boel laten lopen!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails