Monday, July 03, 2006

Nog ruim 2 weken

Het is dan eindelijk juli. Ik heb er reikhalzend naar uitgekeken. Op 18 juli komen Linn & Martijn aan in Hong Kong en Ben een dagje later. Jippie!

Ik heb de dekbedden en de kussens en de luchtbedden al klaar liggen. Het wordt wel weer stauwen in het flatje but who cares?

Ze blijven een hele maand. Heerlijk. Kunnen we weer zwemmen in ons pooltje, tripjes maken en lekker eten en niet te vergeten shoppen!

Hopelijk krijgen we geen verrassingen meer zoals we eerder hebben gehad. Eerst kwam Ben erachter dat hij de verkeerde datum had ingevoerd toen hij een ticket ging boeken en een week geleden stond zijn goede ticket ineens op "cancelled". Opnieuw paniek in Huize Honig. Hoe kan dat nu weer? Chiel weer gebeld met British Airways en toen bleek er een computer error te zijn in het hele systeem waardoor alle tickets op "cancelled" stonden!
De dag erop was alles weer verholpen en was de rust weer gekeerd. Pffffff......

Op 6 augustus komt Lody naar Hong Kong! Leuk, leuk, leuk. We hebben al een hotel geboekt voor haar. Precies bij ons aan de overkant, dus lekker dichtbij.
Ik heb er zin in en ik ben al alle boekjes aan het uitpluizen om ideeen op te doen om leuke trips te maken met z'n allen.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails