Saturday, July 22, 2006

En opnieuw een bloedhete dag...

We zijn maar in het zwembad begonnen. Te warm om iets te doen. Na een opfrisduik zijn we toch maar naar Mongkok gegaan alleen niet naar de Ladiesmarket maar naar de markt waar de chinezen hun boodschappen doen. Erg leuk om te zien en niet geheel onbelangrijk, alles voor weinig! Dus een hoop gekocht.

Ben had ons fototoestel weer mee en het onderwerp van de dag was deze keer "Dames". Natuurlijk door de ogen van een man genomen.

Daarna hebben we gegeten bij Elvis, de thai in Lan Kwai Fung en als afsluiter van de dag Aqua. Een super trendy tent op 29 hoog. Lekkere cocktails en lekkere music.

Thuis gekomen hebben we nog naar een dvd gekeken die Martijn had opgenomen. Heel lief. Afleveringen van All Stars, Herry in de keuken en Extreme Home Make-over. De laatste hebben we bekeken en toen bleek pas dat net de aflevering die Martijn had opgenomen een aflevering uit twee delen was. We zullen nu nooit weten hoe het huis er uiteindelijk uitzag want dat stukje had hij niet opgenomen!

1 comment:

Anonymous said...

Hai Ans,
OOk hier is het snikheet en vochtig. Je snapt wel hoe dat aanvoelt. Voorlopig geen kijk op ander weer. Hoe is het zo met je kroost om je heen? groetjes Andree

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails