Thursday, July 20, 2006

En Ben is er ook!

Na een lange dag van reizen is Ben ook aangekomen in HK. Geen problemen gehad tijdens het inchecken en ook niet tijdens de vlucht. Het enige wat jammer was, was dat hij 7 uur in Londen heeft moeten wachten op de transfer naar HK. Maar who cares? Hij is er en dat is het belangrijkste. Het is weer zo gezellig met z'n allen!

Linn en Martijn zijn gisteravond vroeg gaan slapen en waren vanmorgen vroeg weer op. Om half vier 's nachts om precies te zijn! We hebben lekker ontbeten, koffie gedronken op de boulevard, noodles gegeten en toen weer naar huis om daar bij te komen van de hitte en ons klaar te maken voor de trip naar het vliegveld.

Daar aangekomen was er natuurlijk weer een vertraging van een half uur! Ze doen het er gewoon om hoor, die jongens van British Airways! Maar weer een kopje koffie gedronken bij Kate en wat rond gehangen buiten om het vliegtuig van Ben te spotten.

Rond half zes kwam Ben dan eindelijk door de douane en zijn we naar huis gegaan. Maar wel in stijl! Met de limousine die Chiel had geregeld! Je moet je er niets teveel van voorstellen hoor. Het was een gestrekte oude mercedes met zwarte gordijntjes voor de ramen, maar het was wel leuk!

We hebben gegeten bij de chinees met de kids, Jos en Irma en Bram. Hardstikke gezellig. Jos en Irma gaan vrijdag terug naar NL voor vakantie/werk en Bram is in z'n eentje deze week. Toen nog een drankje in onze straat en nu ligt iedereen op 1 oor. Helemaal kapot.

Morgen wordt het weer bloedheet. Ze zeggen 32 graden maar door de wolkenkrabbers blijft de hitte zo lekker hangen dus lijkt het wel 40 graden. Wij gaan gewoon kalm aan doen en heerlijk bij het zwembad hangen want we hebben nog 1 maand met z'n allen! Tijd zat dus.

By the way, ik zag op www.nu.nl dat de vierdaagse van Nijmegen is afgelast omdat er doden zijn gevallen door de hitte! Onvoorstelbaar. Jullie ook allemaal kalm aan doen hoor!

3 comments:

Arlene said...

Heerlijk voor je , je kids op Remy na weer lekker dicht bij je!
Ja Ans we hebben hier een heuse hittegolf,vanmiddag was het 37 C in mijn achtertuin,in de schaduw!Zelfs ik ben meer in huis gebleven dan normaal.Dit is voor Nederland niet te filmen.En het is maar goed dat ze de vierdaagse hebben afgelast want het was vandaag weer warmer dan gisteren!En .........geen echte afkoeling nog te verwachten!

Anonymous said...

Hi guys,

Een hele fijne tijd samen, terwijl wij hier verder wegsmelten in dit zonovergoten paradijs. Het was warm, het is warm en het blijft warm. Wij hebben zowaar vandaag ongeveer honderd regendruppeltjes zien vallen en ik geloof dat dat het weer was voor de rest van de week en volgende week. Maar ik klaag niet hoor, van mij mag het zo blijven. Ik doe het gewoon rustiger aan. Heerlijk!!

Geniet van jullie tijd samen, want het is ook zo weer voorbij!

Heel veel liefs
Monique

Anonymous said...

Ja het is hier inderdaad snikheet, zelfs aan het strand Noordwijk/Katwijk maakt niet uit was het van de week bloedverziekend heet!!!! Warm is erg lekker, maar dit....dus die verplichte minimaal 2,5 liter water per dag gaan er nu wel zeker in( je plast de helft maar uit, raar he?) Maarre niet meuten, het is ZOMER!!! Jullie met z'n allen echt heel veel plezier en geniet van elkaar. Dikke smakkerd (wordt in deze hitte vanzelf p(l)akkerd uit het prachtige, zonovergoten dorpje aan de Rijn, Fijne Zomer

Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails