Sunday, July 23, 2006

We komen net terug van onze "huis-chinees". The Prince Court Restaurant. De mensen daar zijn heel aardig en verwelkomen ons elke keer vol enthousiasme. Ze hadden al een paar keer gevraagd waar de kinderen waren en wanneer ze zouden komen, dus je begrijpt dat we helemaal binnen werden gehaald als de verloren kinderen. Heel leuk.
Martijn zei heel terecht:" T'is net of je thuis komt..." En natuurlijk na het eten op kosten van de baas heerlijke desserts. Vruchten en Rode Bonen Pudding. Een "geweldige" traktatie.

Verder zijn we vandaag op bezoek gegaan bij Alex. Een chinese jongen die we hebben leren kennen. Hij vond het heel leuk dat we de moeite hadden genomen om naar Shenzhen te komen. Even gepraat, wat gegeten en toen terug op de ferry naar HongKong.

En gisteravond hebben we een fantastische steak gegeten met Paul en Jesse in de Outback Steak restaurant. Echt heerlijk. Daarna zijn we naar Wanchai gegaan om eens ouderwets te swingen met z'n allen. Kwamen terug om 3.30 am en vanmorgen om 12 uur stonden we al op het perron richting Shenzhen.

Nu maar even uitbuiken op de bank...

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails