Monday, September 18, 2006

De Peak

Zondag is zo'n typische dag dat je lekker kalm aan doet. Voor de een is dat genieten van het weekend. Voor de ander betekent dat ook herstellen van je kater die je hebt opgelopen de nacht ervoor. Even geen werk, geen moeilijke telefoontjes, geen email, maar languit hangen op de bank en zappen voor de tv.

Wij hebben heerlijk uitgeslapen, ontbijtje genomen, koffie gedronken bij Starbucks met een krantje en geshopt voor een zwembroek.
Rond een uurtje of 5 zijn we richting de Peak gegaan samen met Jos en Jesse.

Bram heeft deze week zijn schoonzusje en 2 nichtjes van Kamilla op bezoek en had het plan geopperd om een heuse Wopper bij Burger King te eten die net geopend is op de Peak.
Na zo'n dag van volkomen ontspanning is het wel lekker om iets te gaan doen. Alleen niet met de tram naar boven (een enorme rij stond te wachten voor de tram) maar met de taxi.
Het weer zat mee, de zon zou snel ondergaan dus we hebben onszelf in afwachting van Bram en aanhang, op een terrasje van de Peak Lookout genesteld.

We zaten er heerlijk onder de bomen, het uitzicht was grandioos en de geur van de grill deed eigenlijk de wopper vergeten. De muskieten daarentegen waren ronduit vervelend. Ik ben helemaal lek gestoken op m'n been. But who cares...

Na wat heen en weer ge-sms kregen we bericht van Bram dat hij onderweg was. Met 4 vrouwen was het onmogelijk om op tijd te zijn. 4 keer douchen, 4 keer aankleden, 4 keer haren fohnen was net iets te veel. Er zijn vervelender plekken om te wachten, dus nog maar een drankje genomen.
Toen de zon al lang onder was, kwam Bram aanlopen met zijn gevolg. Hele leuke meiden. In plaats van de Wopper, zijn we toch maar gaan eten in de Peaktuin. Home made hamburgers vers van de grill. Ze waren heerlijk.

Na afloop zijn we weer terug gegaan en we hebben nog een bakkie koffie gedaan bij Chinatown in Wanchai en toen weer naar huis. We hebben echt een heerlijk weekend gehad!

1 comment:

Anonymous said...

Had je echt verwacht dat Bram op tijd zou zijn, alleen met Kamilla redt hij het al niet, laat staan met 2 vrouwen erbij....
Ziet er trouwens leuk uit die zeilwedstrijd. De jongens krijgen nog echt een leven na het werk!

Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails