Wednesday, September 13, 2006

Oh oh Den Haag!

Gisteren kregen we een pakje binnen uit Horssen. Je weet wel het pitoreske Horssen onder de rook van Druten.

Martijn had weer heel erg z'n best gedaan om "de Wedstrijden" en "Next Topmodel" op te nemen voor ons. We kijken er gewoon naar uit om een beetje nederlands op onze chinese buis te horen.

Gisteren was het "slecht" weer en we besloten om dus maar binnen te blijven. Kopje koffie gezet, koekje erbij, en de dvd van Martijn erin. Het leek wel zondagavond- studiosport- tijd!
Helemaal geweldig.
Er zat nog een verrassing in voor Chiel. Een heuse ADO-sjaal! Met een temp van toch rond de 25 graden heeft hij gisteravond op de bank gezeten met de sjaal om.

Martijn hardstikke bedankt voor het pakje. Als Chiel de wedstrijden heeft bekeken zullen we de dvd door geven aan de rest van de sportieve nederlandse mannen hier.

Ze zijn trouwens nu aan het hardlopen. Ik had het niet verwacht want er heerst nogal een stormpje hier. Typhoon- tropical cycloon - en landslip warning was er vandaag afgegeven. Maar de bikkels zijn keurig om 9 uur vanavond weer vertrokken. En zo hoort het!

(Martijn, bij Supernova Rockstar zijn de laatste 4 overgebleven rockers, Magni (Iceman), Lucas (die met make-up en zwart/wit haar, Toby (Australie) en Dilana (pearcings!) Morgen is de uitslag voor de finale! Ik hou je op de hoogte!)

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails