Saturday, October 21, 2006

The day after....

Okay, je hebt 4000 hkd gewonnen en het brandt in je hand. Wat doe je dan? Precies, shoppen!!
Ik ben gisteren gelijk de stad in gegaan. Voelde me nog steeds gammel, snotterig, hoesten als een oude man en het slaapgebrek eiste zijn tol, maar alles is uitgegeven tot op de laatste cent! Jippie!

Ik heb laarzen gekocht, 2 jurken, een boek en een piepklein digitaal cameraatje voor in de handtas. De grote camera is perfect voor vakantie's of wandeltochten maar zo'n kleintje is gewoon handig. Hij past in je kontzak en dan neem je hem ook makkelijker mee als je b.v. uit gaat.

Afgelopen vrijdagavond zijn Chiel en ik naar het Theater geweest. Eigenlijk waren de kaartjes voor Bram en Kamilla, maar helaas kon Kamilla niet op tijd terug zijn in HK. Dus kregen wij de kaartjes van Bram. Het werd gehouden in The HongKong Academy For Performing Arts.
The Woman in Black. Ik hoest nog steeds en ik zag ertegen op om straks in een zaal te zitten en niet kunnen ophouden met hoesten maar het viel allemaal nog wel mee.
Ik heb de eerste 30 minuten slapend doorgebracht maar gelukkig heeft Chiel ervan genoten. Op de een of andere manier had ik maar steeds "musical" in mijn hoofd maar het bleek een dialoog te zijn. Het zal best goed geacteerd zijn maar ik denk dat de griep nog steeds in mijn hoofd zit, en ik vond het oersaai. Maar ach, dat hebben we ook weer gedaan...

Later hebben we Jos met zijn collega's, Pim en Shumin en Bram nog ontmoet, maar na een uurtje zijn we naar huis gegaan. Ik voelde me nog zo slap en beroerd.

Vanmorgen na het douchen, zijn we nog even naar Mongkok gegaan omdat Chiel nieuwe schoenen nodig had maar na een uurtje had ik het wel gezien. Ik ga zo weer lekker op de bank met een dekentje...

1 comment:

Arlene said...

Leuke aankopen,maar.......
Al een dokter geraadpleegd?
Misschien heb je toch wat AB nodig om er weer helemaal boven op te komen?
In elk geval beterschap,Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails